Τι γίνεται με την Ιόνια οδό;


Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποίησε Παρασκευή-Σαββάτο, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, που το μεσημέρι επισκέφθηκε τον ανισόπεδο κόμβο που κατασκευάζεται στον Άγιο Δημήτριο Άρτας και θα συνδέει την παράκαμψη Άρτας με το νέο τμήμα που δόθηκε στην κυκλοφορία μέχρι τους Σελλάδες. Οι εργασίες στον ανισόπεδο κόμβο θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι.
Σε ότι αφορά την κατασκευή της Ιόνιας Οδού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από καθυστερήσεις απαλλοτριώσεων, διακοπές εργασιών, έλλειψη χρηματοδοτήσεων και απειλές εταιρειών για αποχώρηση και διάλυση συμβάσεων, ο κ. Μαγκριώτης, επέρριψε ευθύνες στη κυβέρνηση της Ν.Δ για αδιαφορία στο σοβαρό πρόβλημα των απαλλοτριώσεων που μπλόκαραν την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου και επεσήμανε επιπλέον: «Ολοκληρώσαμε τις συζητήσεις με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες και υπάρχουν επεξεργασμένες λύσεις, ώστε μέχρι το τέλος Μαρτίου να ολοκληρωθεί το πλαίσιο το οποίο τονίζω πως στηρίζεται στις συμβάσεις και να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση των εργασιών στην Ιόνια Οδό», ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να σταματήσει το έργο αυτό.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για την εθνική οδό «καρμανιόλα» Αντιρρίου-Ιωαννίνων, ο κ. Μαγκριώτης δήλωσε ότι, στο τμήμα αυτό κατασκευάζονται επτά έργα, συνολικού προϋπολογισμού 25 εκ. ευρώ, από τα οποία τα τρία στην Ήπειρο και τα τέσσερα στην Αιτωλοακαρνανία, τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Πηγή: www.thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.