Αναβολή της απογραφής πληθυσμού.



Παράταση παίρνει τελικά η απογραφή του πληθυσμού της χώρας, σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως εάν και οι Τομεάρχες έχουν τοποθετηθεί δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η διαδικασία αιτήσεων για τους απογραφείς και ακριβώς επειδή το σύστημα φαίνεται πως δεν θα είναι απόλυτα έτοιμο, υπάρχει αυτή η παράταση.
Να θυμίσουμε πως η γενική απογραφή του πληθυσμού, ήταν προγραμματισμένο να γίνει από τα τέλη Μαρτίου, μέχρι τα μέσα Απριλίου. 
Τώρα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί τον Μάιο, χωρίς όμως να έχει καθοριστεί ακριβής ημερομηνία. Ήδη, έχει γίνει η απογραφή γεωργίας και κτηνοτροφίας, ενώ τώρα διεξάγεται η απογραφή οικοδομών και κτιρίων. 
Όσο για την υποβολή αιτήσεων για απογραφείς, η διαδικασία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δεν έχει ακόμη «ανοίξει και αυτό αναμένεται να γίνει πιθανότατα από την ερχόμενη Τρίτη. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. 

Πηγή: agrinioPress

1 σχόλιο:

  1. Και η κουτσή Μαρία το ήξερε πως θα πάει για αναβολή η απογραφή. Αφού όλα είναι στον αέρα, σε 5 μήνες θέλουμε να κάνουμε κράτος εύρυθμο? Και οι φήμες λένε ότι πάμε για απογραφή φθινόπωρο. Μήπως να φωνάζανε τον Αλογοσκούφη που έχει εμπειρία σε θέματα απογραφών? Έτσι κι αλλιώς είτε ο ένας την κάνει είτε ο άλλος μπιπ μπιπ θα καταλήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.