Απάντηση από το γραφείο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου.


Δημοσιεύουμε την απάντηση του Δήμου Ξηρομέρου στην ανάρτηση με την ανώνυμη καταγγελία http://mytikaspress.blogspot.com/2011/03/blog-post_377.html που λάβαμε και αναρτήσαμε τη Κυριακή.

Αγαπητοί Κύριοι 

Σήμερα στο ιστολόγιο σας εμφανίστηκε ανώνυμο δημοσίευμα σχετικό με τη κατασκευή στεφανιών... από υπαλλήλους του Δήμου, για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Η αντιπολιτευτική διάθεση ορισμένων ξεπερνά τη πραγματικότητα και οδηγεί σε ψεύδη και συκοφαντίες.
 Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι για τη κατασκευή των στεφανιών δεν διατέθηκαν χρήματα. Συγκεκριμένα πήραμε προσφορά για τη κατασκευή έντεκα στεφανιών στο ποσό των 450 ευρώ. Ο Δήμαρχος δεν συμφώνησε και ζήτησε από υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητος του Δήμου, να ετοιμάσουν τα στεφάνια με προσωπική εργασία , πράγμα το οποίο έγινε. 
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον ανησυχούν ανώνυμο αλλά και τους αναγνώστες σας ότι η Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος ελέγχουν σχολαστικά κάθε δαπάνη του Δήμου, η δε Αντιδήμαρχος εκτελεί τα καθήκοντά της όπως επιβάλλει η θέση της και οι καλοπροαίρετοι δημότες το βλέπουν αυτό στη καθημερινότητά τους 


Σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση 


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ξηρομέρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.