Ο Δήμος Ξηρομέρου «καλεί» το ΣΔΟΕ για ελέγχο στον πρώην Δήμο Αλυζίας.


Το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου αποφάσισε να ζητήσει να αναλάβει το ΣΔΟΕ την υπόθεση που σχετίζεται με την είσπραξη λογαριασμών ύδρευσης, τελών νεκροταφείου και βοσκής στον πρώην δήμο Αλυζίας.
Σε μια εκρηκτική συνεδρίαση που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο Φυτειών, δημοτική αρχή και αντιπολίτευση διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την υπόθεση που σχετίζεται με την είσπραξη λογαριασμών ύδρευσης, τελών νεκροταφείου και βοσκής στον πρώην δήμο Αλυζίας. Αν και ακούστηκαν διαφορετικές προτάσεις για το χρονικό εύρος που θα έπρεπε να έχει ο έλεγχος από τον ΣΔΟΕ, οι παρατάξεις κατέληξαν στην τελευταία τετραετία ώστε να ριχθεί φως στην υπόθεση που απασχολεί την τοπική κοινωνία.

Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

3 σχόλια:

  1. "Ποιὸς εἶδε κράτος λιγοστὸ
    σ᾿ ὅλη τὴ γῆ μοναδικό,
    ἑκατὸ νὰ ἐξοδεύῃ
    καὶ πενήντα νὰ μαζεύῃ;

    Νὰ τρέφῃ ὅλους τοὺς ἀργούς,
    νἄχῃ ἑπτὰ Πρωθυπουργούς,
    ταμεῖο δίχως χρήματα
    καὶ δόξης τόσα μνήματα;

    Νἄχῃ κλητῆρες γιὰ φρουρὰ
    καὶ νὰ σὲ κλέβουν φανερά,
    κι ἐνῷ αὐτοὶ σὲ κλέβουνε
    τὸν κλέφτη νὰ γυρεύουνε;"

    Γ.Σούρης
    Επικαιρος οσο ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης στην περιπτωση μας ταιριαζει το παρακατω τραγουδακι του Αθανατου συμπατριωτη μας Τακη Καρναβα.....ελα και αρχισαν τ'οργανα...

    http://www.youtube.com/watch?v=y1tPNDpMqD8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Όσοι λοιπόν από τους αναγνώστες, μας στέλνουν σχόλια που κατασκευάζουν ενόχους να σταματήσουν γιατί δεν θα δημοσιευτούν ποτέ.
    Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.