Το φετινό Πάσχα στο Ξηρόμερο, θα ψήσουμε κοτόπουλο… αντί για αρνί!!...


Φίλος αναγνώστης, μας έστειλε επίκαιρο πασχαλιάτικο e-mail και φώτο σχετικό με τις επιπτώσεις των σκληρών μέτρων λιτότητας, που είναι ορατές και στο πασχαλινό τραπέζι των Ξηρομεριτών, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Ξηρομερίτης λόγω της κρίσης, θα τη βγάλει φέτος με κοτόπουλο αντί για αρνί!!
Χαρείτε το!!

«Δύσκολο φαίνεται να είναι το φετινό Πάσχα για τους Ξηρομερίτες λόγω των σκληρών μέτρων λιτότητας που μας έχει επιβάλει η τρόικα. Η «νηστεία» που επιβάλλει η παράδοση κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, θα συνοδεύσει και τη μέρα της Ανάστασης, αφού φέτος πολλές οικογένειες Ξηρομεριτών, που προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα με τους μειωμένους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, θα κάνουν Λαμπρή με νηστεία και ελπίδα. 
Έτσι φέτος «αντί για αρνάκι… θα φάμε κοτοπουλάκι», αφού σε μεγάλο βαθμό οι περικοπές των συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων έβαλαν φωτιά στον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. Το γεγονός είναι πάντως, ότι φέτος το Πασχαλινό τραπέζι είναι φτωχότερο από το προηγούμενο και έτσι πολλοί στη σούβλα μας θα έχουμε κοτόπουλο αντί για οβελία…»

Ένας Αναγνώστης

Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.