Αποκλείστηκε χτες Παρασκευή, από Ρομά η Ε.Ο Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου. Απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών.


Για περισσότερο από δυο ώρες, χτες το μεσημέρι Μεγάλη Παρασκευή, μια ομάδα που αποτελείτο από περίπου 50 Ρομά, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στους εκδρομείς του Πάσχα.
Ο αποκλεισμός έγινε στο πλαίσιο διαμαρτυρίας των Ρομά για το θάνατο της 38χρονης, Ελευθερίας Χριστοδουλοπούλου, κάτοικο Μεσολογγίου, η οποία η οποία έχασε τη ζωή της σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας όταν υποβλήθηκε στις 25 Μαρτίου σε εξωσωματική γονιμοποίηση.
Πιο συγκεκριμένα οι Ρομά, ζητούν δικαίωση και οι υπεύθυνοι γιατροί για το θάνατο της Ελευθερίας Χριστοδουλοπούλου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για το έγκλημα που διέπραξαν.


Αποτέλεσμα του αποκλεισμού της Εθνικής οδού ήταν να ακολουθήσει μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων, μέχρι το Αντίρριο και ο εκνευρισμός των οδηγών να αγγίξει «κόκκινο» από την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

3 σχόλια:

  1. απο που προκύπτει οτι οι γιατροί διέπραξαν έγκλημα?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ψάχνεις φίλε μου 4:00. Αυτοί έχουν δικάσει και έχουν καταδικάσει ήδη. 50 άτομα με το έτσι θέλω κλείνουν το δρόμο και ταλαιπωρούν χιλιάδες κόσμο και αντί να τους πάνε όλους μέσα, όπως θα συνέβαινε σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος τους έχουν και τους νταντέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το κλείσουν και τη Δευτέρα για να ολοκληρωθεί το έργο!!!!! Α ρε κλοτσιές που χρειάζονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.