Τα ξύλα μαζεύτηκαν και σε λίγες ώρες θα ανάψει η μεγάλη φωτιά.


Τα ξύλα στη θέση τους, όπως κάθε χρόνο και λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανάψει η μεγάλη φωτιά στην εκκλησία μας, στον Άγιο Νικόλαο. Μόλις αρχίζει να βραδιάζει, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύτικα, Κώστας Τζάλας, θα βάλει φωτιά στο σωρό με τα ξύλα μαζί και στην βάρκα (του Νίκου Μπόζα) που βρίσκεται εκεί.
Όλα έγιναν κανονικά. 9:15 μ.μ. ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύτικα Κώστας Τζάλας, έβαλε τη φωτιά.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά μην ξεχνάτε την Κυριακή θα έχουμε και περιφορά Ιούδα με φωτοβολίδες, γάϊδαρο, καμπανάκι από το σχολείο και όλα τα σχετικά, μετά από πολλά πολλά χρόνια στο χωριό μας. Περισσότερα αύριο και από το μπλογκ, αλλά επειδή αργήσαμε να το οργανώσουμε και στόμα με στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.