Τελικά είναι πεζόδρομος ή αυτοκινητόδρομος;


Γράφει ένας αναγνώστης.

Ο Ιούλιος πλησιάζει και ο κεντρικός πεζόδρομος του Μύτικα επιτέλους θα ξεκινήσει να κλείνει και λέμε επιτέλους γιατί είναι παράδοξο, πεζόδρομος να μην είναι τελικά αυτό για το οποίο φτιάχτηκε (ας μην πω περισσότερα γι αυτό γιατί θα γίνω κακός).
Το θέμα βέβαια είναι το ωράριο με το οποίο θα κλείνει, για το οποίο προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα και από πουθενά. Θυμάμαι κάποια στιγμή στο blog είχε θιχτεί αυτό το θέμα και μάλιστα είχε γίνει και μία ψηφοφορία, με τα αποτελέσματα να δείχνουν εμφανή τάση των περισσότερων για κλείσιμο όλες τις ώρες. Τελικά έχει παρθεί κάποια απόφαση γι αυτό; Ξέρουμε με τι ωράριο θα κλείνει ο πεζόδρομος του Μύτικα φέτος το καλοκαίρι;

7 σχόλια:

  1. Φέτος το καλοκαίρι θα δεχθούμε πολλές πτήσεις τσάρτερ και γι' αυτό ο κεντρικός δρόμος θα χρησιμοποιηθεί σαν αεροδιάδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοκινητόδρομος και μάλιστα διπλής κατεύθυνσης μιας και ακόμα και τη μονοδρόμηση κάποιοι την έχουν γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητάμε ο ''πεζόδρομος'' να γίνει πεζόδρομος. Είναι παράλογο;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελατε πρωτα και θα τα βρουμε μετα...τοσο πολυ βιαζεστε να περπατησετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυριο εχει πρωτη ο μηνας και λογικά πρέπει να κλείσει ο πεζόδρομος . Ρωτάω το κ. πρόεδρο Τζάλα Κ. και το κ. αντιδήμαρχο Λύτρα Σπ. ποιές ώρες θα κλείνει. Πάντως κ. αντιδήμαρχε ο τρόπος που σκέφτεστε να τον κλείνετε χωρίς τις μπάρες δεν θα είναι λειτουργικός. Ολοι περιμένουμε μια απάντηση σήμερα. Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει δικιο ο 1.20.αν σκεφτεστε κατι τετοιο κυριε Αντιδημαρχε καλυτερα αυριο μεινετε στο γραφειο σας για να ακουτε τα μπινελικια του κοσμου απο το τηλεφωνο οσο για σας κυριε προεδρε θα τα ακουσετε μολις βγειτε για καφε στο πεζοδρομο.Μηπως σημερα πρεπει να ριξετε και μια ματια στα λουκετα απο τις μπαρες ισως χρειαστουν καινουργια...μην τρεχετε τελευταια ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.