Εικόνα εγκατάλειψης στους αθλητικούς χώρους του Αστακού.


Γράφει ένας δημότης, λάτρης του αθλητισμού.

Ένα χρόνο πριν, επί θητείας Παναγιώτη Σταϊκου παραδόθηκε προς χρήση στους δημότες και στις ομάδες της ευρύτερης περιοχής το ανακαινισμένο γήπεδο της πόλης με την τοποθέτηση σε αυτό πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.
Δυστυχώς, ένα χρόνο μετά, παρουσιάζει έντονη εικόνα εγκατάλειψης με την είσοδο μόνιμα ανοιχτή και τον αγωνιστικό χώρο γεμάτο αγριόχορτα. Οι μόνοι που χρησιμοποιούν το χώρο είναι οι τσιγγάνοι, που απλώνουν τα ρούχα τους στην περίφραξη, καθώς και μαμάδες και παιδιά που κάνουν βόλτες με καρότσια και ποδήλατα. 
Το γήπεδο απαιτεί μια στοιχειώδη συντήρηση που περιλαμβάνει τον καθαρισμό από τα χόρτα καθώς και πότισμα τους καλοκαιρινούς μήνες. Το γήπεδο καθώς και οι διπλανοί χώροι άθλησης (5x5, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ) είναι δημοτικοί χώροι και δεν πρέπει να παρουσιάζουν την σημερινή εικόνα, τη στιγμή μάλιστα που αρκετοί εργάτες καθαριότητας είναι στην διάθεση της Δημοτικής αρχής. 
Ελπίζουμε η κα Αντιδήμαρχος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό να το δείξει και έμπρακτα συντηρώντας το χώρο άθλησης που αποτελεί στολίδι στην είσοδο της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.