Λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών στο Δήμο Ξηρομέρου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/06/2011 

Ο Δήμος Ξηρομέρου προτίθεται κατά τη νέα σχολική περίοδο 2011–2012, στα πλαίσια επιδοτούμενου προγράμματος, να λειτουργήσει πέραν των δύο υφισταμένων παιδικών σταθμών, στον Αστακό και στις Φυτείες, τον βρεφονηπιακό σταθμό Κανδήλας και τον δεύτερο παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Αστακού, στο Καραϊσκάκη. 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες μητέρες να έλθουν σε επαφή. 
 • Οι της Δημοτικής Ενότητας Αστακού με τη κ. Μαρία Δερβίση στο τηλ. 2646041204 
 • Οι της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών με τη κ. Σούρλα στο τηλ. 264622003 
 • Οι της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας με τη κ. Λιότου Δέσποινα στο τηλ. 2646360013 
Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρχουν ενδιαφερόμενες μητέρες από τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων, ο Δήμος προτίθεται να αναλάβει τη μεταφορά των παιδιών, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξηρομέρου

4 σχόλια:

 1. Πολύ καλή προσπάθεια. Συγχαρητήρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγνωμη εχω μια ερωτηση? για την Αλυζία και την Κανδηλα εχει βρεθει το κτιριο ? που θα εγκατασταθει ο παιδικος σταθμος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τοσα δημοσια κτιρια κενα στη κανδηλα εκει θα κολλησουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ο παιδικος σταθμος θα ανοιξει τελικα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.