Με τη μεγαφωνική στη διαπασών!!!


Γράφει ένας αναγνώστης.

Ο Ιούλιος τελειώνει και αρχίζει ο Αύγουστος και επιτέλους τα καταλύματα του Μύτικα αρχίζουν να γεμίζουν. Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 7 στο κέντρο του Μύτικα και φαντάζομαι και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το κάτω Μύτικα, αυτοκίνητα με πλανόδιους πωλητές με τη μεγαφωνική στη διαπασών να διαλαλούν τη πραμάτεια τους. Είναι δυνατόν ρε παιδιά!!! Οι ένοικοι των ξενοδοχείων όλοι στο πόδι!!! Ο Δήμος τι κάνει;;; Αστυνόμευση υπάρχει;;;

7 σχόλια:

  1. Αγαπητε αναγνωστη-παραθεριστη ο Δημος ως συνηθως ΝΙΠΤΕΙ τας χειρας του.
    Πουλαει ρουσφετι στους παρανομουντες αφηνοντας τους στην ασυδοσια και παρεχοντας ασυλια.
    Η πολιτικη του δημου ειναι αστους να διαμαρτυρονται σε 20 μερες τελειωνει η σαιζον και τοτε ολοι θα τα ξεχασουν.
    Το ξερεις οτι εν γνωσει του λειτουργουν καταστηματα χωρις Αδεια, οπως καταγγελουν αλλοι καταστηματαρχες ?
    Αστυνομια ειναι κατι εκπαιδευομενοι που αποφευγουν να ασχολιθουν, εκτος του να μοιραζουν κλησεις-ευκολο πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τελικά...
    αφήστε τον κόσμο να "κοιμηθεί"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Δήμος τι κάνει???
    ο Δήμος φίλε μου ασχολείται με αλλα πιο σοβαρά πράγματα οπως :να εισπρατει παράνομα αμοιβή για το λιμάνι , να βολεύει μεγαλοεργολαβους και μεγαλομηχανικους, κατα τ'αλλα τα χωριά δεν έχουν νερό(προχθες το βράδυ ,στην κανδήλα δεν μπορούσα να κανω μπανιο)και όπως έμαθα τα ιδια προβλήματα σε Αρχοντοχωρι και Βαρνακα, επίσης για δυο μήνες στο κέντρο της Κανδηλας δεν είχαμε φωτισμο , τα χορτάρια μας έπνιξαν .και εμείς γλενταμε τώρα
    Εύγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα τελη για το λιμανι ειναι με αποφαση του λιμενικου ταμειου. μην λεμε ανακριβειες.τα τελη για το λιμανι ειναι με αποφαση του λιμενικου ταμειου. μην λεμε ανακριβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εύκολο να κάνεις κριτική ανώνυμα, έχοντας άγνοια των παραμέτρων του κάθε προβλήματος και ταυτόχρονα να υποσκάπτεις εντέχνως κάθε καλή προσπάθεια να μπει μια τάξη στο χρόνιο πρόβλημα που ακούει στο όνομα λιμάνι του Μύτικα, έστω και με κάποια παρατυπία, αν υπάρχει! Και όλα αυτά χωρίς να αναρωτιέσαι αν αυτά τα προβλήματα προϋπήρχαν και σε ποιό βαθμό. Για παράδειγμα ρωτάω: Πέρυσι το πρόβλημα του νερού ήταν μικρότερο ή μεγαλύτερο; Τα χόρτα και η καθαριότητα γενικά ήταν καλύτερη ή χειρότερη; Τα παράνομα καταστήματα φέτος άνοιξαν; Ο δρόμος πάνω στην παραλία με τις μπετόβεργες στον αιγιαλό σε όλο το μήκος της παραλίας φέτος έγινε; Ας είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, αυτά και πολλά άλλα προβλήματα που υπάρχουν, με πιό μεγάλο αυτό της νοοτροποίας μας, θέλουν χρόνο, υπομονή, επιμονή και κοινή προσπάθεια από όλους για να λυθούν. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι εκεί που μπορούμε, να κάνουμε κριτική ασφαλώς αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση και με σωστό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ευστοχο σχολιο του αναγνωστη "μεγαφωνικη στη διαπασων" καταθετω την δικη μου εμπειρια σαν ενας που παραθεριζει στο Μυτικα τα τελευταια 4 χρονια οπου διαπιστωνω μια υποβαθμηση του τουριστικου προιοντος ευρυτερα στο Μυτικα και στο κεντρο του ειδικοτερα.
    Πριν 3-4 μερες ετρωγα με τη παρεα μου σε μαγαζι του κεντρου οταν γυρω στυς 10 το βραδυ απο διπλανο μαγαζι αρχισε να εκπεμπεται μουσικη τοσο δυνατα που διαταραζε την ως τοτε ησυχια.
    Ενοχληθηκαν οσοι ετρωγαν εκεινη την ωρα στα γυρω μαγαζια, μαλιστα μια παρεα αλλοδαπων εκανε παραπονα στο ιδιοκτητη του μαγαζιου που ετρωγαν.
    Ενας μαλιστα ηταν ετοιμος να κανει παρατηρηση στο μαγαζι της μουσικης αλλα τον συγκρατησαν οι αλλοι.Εκνευρισμενοι πληρωσαν και εφυγαν.
    Σε λιγο συντομευσαμε και μεις το φαγητο μας και φυγαμε. Τι ακολουθησε δεν ξερω.
    Ξερω ομως οτι στο μαγαζι της μουσικης εκεινη την ωρα δεν υπηρχε ουτε ενας πελατης οποτε ευλογα απορω για ποιον εκπεμπει μουσικη για τον εαυτο του η για αλλους που δεν τους αφορα.
    Βαδιζωντας προς τα πανω περασα απο αλλο μαγαζι μουσικης για το οποιο επισης ακουγονται παραπονα απο περιοικους.
    Αυτα για το σχολιο του ανγνωστη γιατι και το θεμα του παρκιν στο λιμανι και αυτο ειναι απαραδεκτο.
    Ελπιζω οι αγαπητοι μου Μυτικιωτες μεταξυ τους να προχορησουν σε αναβαθμηση του ιστορικου κεντρου του χωριου οπως εχει γινει σε ολη την Ελλαδα.
    Ευχαριστω και καλο καλοκαιρι και το χειμωνα θα σας παρακολουθω απο το μπλογκ να μαθαινω νεα του χωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 708 εχεις δικιο δε φτες εσυ για ολα.
    Ομως αν συγκρινεις τον εαυτο σου με τα προηγουμενα χαλια τοτε βαζεις πολυ χαμηλα το πυχη. Για αυτο δεν πρεπει να ακολουθεις μεθοδους των προηγουμενων.
    Ναι φετος εδωσε ο Δημος προσωρινη αδεια 2 μηνων λειτουργιας σε καταστημα που ηδη εχει ΛΗΞΕΙ , και ακομα το εχετε και δουλευει χωρις αδεια πλεον κανονικη η προσωρινη.
    Για το λιμανι που λες -καποια παρατυπια- δεν πρεπει να το προσπερνατε ετσι απλα, γιατι ηταν αποφαση σε εισηγηση του αντιπροεδρου στο Δημοτικο Συμβουλιο για τη προβλητα .
    Οσο αφορα τη παρανομη εισπραξη για λιμανιατικα και αυτη -καποια παρατυπια- ειναι?
    Εδω ειναι πολυ σοβαρο το θεμα. Εαν τοσο ευκολα παρατυπειτε τοτε ας κανουμε ολοι απο μια παρατυπια!!!!
    Η νοοτροπια αφορα κυριως αυτους που ασκουν εξουσια και εχουν την παρατυπια-κατα δηλωση τους-στο τσεπακι.
    Δωστε το καλο παραδειγμα και αλλαξτε πρωτοι νοοτροπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.