Εκδηλώσεις στη Τ.Κ. Δρυμού.


Ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και την Τ.Κ Δρυμού θα συνδιοργανώσουν στις 10 και 11 Αυγούστου διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δρυμό. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

- ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 19.00: Αθλητικές Εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν αγώνες ποδηλασίας για αγόρια και κορίτσια καθώς και αγώνες στίβου 100 μέτρων. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 9 Αυγούστου. Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει μετά τους αγώνες στο θεατράκι της πλατείας. 
- ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 22.00: Μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. Στην αρχή της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των μαθητών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ την περασμένη χρονιά καθώς και βράβευση των αριστούχων μαθητών του Λυκείου και Γυμνασίου της φετινής σχολικής περιόδου. Ο σύλλογός μας θα προσφέρει δωρεάν μπύρες και αναψυκτικά. 

Παρακαλούμε τις νοικοκυρές του Δρυμού να φτιάξουν φαγητά και πίτες και να τα φέρουν στην εκδήλωση. 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΙΩΤVΝ ΑΘΗΝΑΣ 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΥΜΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.