Πρόσκληση Δήμου Ξηρομέρου.


Ο Δήμος Ξηρομέρου σας προσκαλεί το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 και ώρα 08:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, που θα γίνει τιμητική εκδήλωση για την απονομή του χρυσού κλειδιού του Δήμου στο κύριο Γεώργιο Μπαμπινιώτη, Επίτιμο Καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη προσφορά του στα Γράμματα, την Επιστήμη και το Πολιτισμό.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

07:45-08:00 μ.μ. Προσέλευση. 
08:00-08:10 μ.μ. Καλωσόρισμα από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κουμανδρά-κη Σαμαρά Κωνσταντίνα. 
08:10-08:30 μ.μ. Ο Αναπληρωτής καθηγητής γλωσσολογίας και τ. Προϊστάμενος της Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός θα μας μιλήσει για τον κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη. 
08:30-08:40 μ.μ. Ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρκούσης Βασίλειος θα διαβάσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
08:40-08:50 μ.μ. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς θα επιδώσει το χρυσό κλειδί του Δήμου και την τιμητική πλακέτα στον Επίτιμο καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη. 
08:50 μ.μ. Ευχαριστίες από το Καθηγητή και πρώην Πρύτανη κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη.

ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.