Κακή ποιότητα τηλεοπτικού σήματος.


Αποδέκτες πολλών παραπόνων από αναγνώστες μας έχουμε γίνει τελευταία σχετικά με την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή μας. Μονίμως τα κανάλια χαλάνε με τη παραμικρή καταιγίδα (βροχούλα), κάποια αλλάζουν συχνότητα, κάποια μένουν παγωμένα για μέρες και γενικά συνεχώς προβλήματα. Ας το κοιτάξει η δημοτική αρχή λίγο το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο κόσμος παραπονιέται και με το δίκιο του.

6 σχόλια:

 1. Μην ξεχνάμε και το ότι τα κανάλια "χαλάνε" συνήθως όταν έχει παιχνίδια τσάμπιονς λίγκ. Πολλά ακούγονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η εγκατάσταση των αναμεταδοτών είναι ευθύνη του Δήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μια ζωη ετσι ηταν στον Μυτικα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όπως τα ΠΑΝΤΑ -σχεδόν- στο Μύτικα !(Εξαιρουμένου του ΤΟΠΙΟΥ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ γκρίνια με το παραμικρό ρε παιδιά! Και αυτό μια ζωή χαρακτηριστικό του Μύτικα είναι νομίζω και βλέπω ότι συνεχίζεται δυστυχώς. Αντί να γκρινιάζουμε όμως δεν κάνουμε κάτι άλλο; Να οργανωθούμε για τις επόμενες εκλογές ώστε πάρουμε τη δημοτικλή αρχή στα χέρια μας και να απαλλαγούμε από τους ανίκανους, αδιάφορους, συμβιβασμένους ή ότι άλλο θέλετε, που την έχουν σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. φίλε 7:54 δεν διαφωνώ, απλά κοίτα αυτό που έγραψε και ο 11:55 (πρώτο σχόλιο). Ειδικά το χειμώνα, ως δια μαγείας κάθε τετάρτη και Πέμπτη που έχει τσάμπιονς λιγκ τα κανάλια χαλάνε. και όταν κάτι κανάλια έχουν κάτι μυστήρια παιχνίδια (πχ εξτρα τσάνελ κλπ) τα βλέπουμε ξαφνικά στις οθόνες μας. αλλά μην ξεχνάς και το άλλο. ότι από τους ίδιους αναμεταδότες βλέπουνε και τα άλλα χωριά. όχι μόνο ο Μύτικας. κοινώς όποιος γουστάρει πάει και πειράζει κανάλια και συχνότητες στις κεραίες. Η ευθύνη του Δήμου μία και μόνο μία. Να τους πάει στον εισαγγελέα. Τους ψήφους θα τους πάρει από αλλού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.