Διακοπή νερού στο Μύτικα.


Από χθες το βράδυ διακοπή νερού έχει σημειωθεί στο Μύτικα. Αιτία σπάσιμο αγωγού στα περιβόλια, γίνονται εργασίες ώστε η βλάβη να επιδιορθωθεί σύντομα. Μέχρι αυτή τη στιγμή η παροχή του νερού δεν έχει αποκατασταθεί.

Τελευταία ενημέρωση 12:17 μ.μ.: Σε μισή ώρα η αποκατάσταση περίπου.
Τελευταία ενημέρωση 12:45 μ.μ.: Αποκατάσταση βλάβης.

9 σχόλια:

  1. ΣΣΣ......μην ξυπνήσουμε την Δημοτική Αρχή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποια αποκατασταση μιλατε? εγω στον επανω οροφο του σπιτιου μου δεν εχω νερο. μπορει καποιος να μου εξηγηση γιατι αυτες οι βλαβες συμβαινουν μονο το καλοκαιρι? σας βαρεθηκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως είμαστε λιγάκι εμπαθείς με τη δημοτική αρχή; Εγώ δε θυμάμαι άλλη βλάβη φέτος το καλοκαίρι στο Μύτικα.Δεν έχω καμμία διάθεση να υπερασπιστώ τη δημοτική αρχή, αλλά θυμίστε μου εσείς σας παρακαλώ πότε άλλη φορα είχαμε φέτος διακοπή νερού στο Μύτικα,εκτός από κάτι μειώσεις στην πίεση στις αρχές Ιουλίου. Είπαμε ρε παιδιά ναι στην κριτική, όχι όμως στην εμπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 4:23 μμ δε μας λες ποιός αποκατέστησε τη βλάβη αφού ο δήμος κοιμόταν; Καλό είναι να μάθουμε κι εμείς. Εκτός και αν λες κακιούλες γιατι εσύ ή η παρέα σου έμεινε απ έξω! Εγώ πάντως ανθρώπους του δήμου είδα να σκάβουν και να δουλεύουν στα περιβόλια πρωϊ πρωϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα τα σχολια συμβαινουν οταν ο μπλογκερ αναφερεται σε ασημαντα πραγματα, οταν ανακοινωνει την ωρα διακοπης 1217 και αποκαταστασης της βλαβης 1245.
    Ουτε εταρεια κινητης τηλεφωνιας να ηταν που χρεωνουν με το δευτερολεπτο.!!Ελεος με τα παιδιαριωδη καμωματα της δημ. αρχης.
    Αυτο ομως δε δινει αερα στους οπαδους-συμφεροντολογους προηγουμενων δημαρχων με πλαστα πτυχια να ομιλουν. Δεν δικαιουνται να ομιλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε 11:09 τι εννοείς με πλαστά πτυχία, γιατί πετάς λάσπη με γενικόλογα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 1131 δεν ακουσες οτι στη οκονομικη υπηρεσια του δημου την προηγουμενη φορα διορισθηκε ατομο με πλαστα πτυχια και απολυθηκε? ηταν γιος γνωστου υποστηρηκτη του προηγουμενου δημαρχου. Ολοι το ξερουν.
    Λυπαμαι αλλα ονοματα δεν δινωνται-και σωστα- μεσω μπλογκ.
    Αρα ουτε λασπη ουτε γενικολογα.
    Αλλα να μη κανουν ολοι τους ανηξερους και ολα του φταινε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ 102 ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤ/ΚΟΥ ΕΓΚΛ/ΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε 102 γιατι κρυβεσαι?
    Ντρεπεσαι για το ονοματεπωνυμο σου? Οι κοτες και τα ποντικια βγαινουν απο τα κοτετσια και τους υπονομους να δουν λιγο φως. Τι φοβασαι και δεν απαντας με το ονοματακι σου?
    Εγω βλεπω τρεις λυσεις, η απαντας, η ζητας συγνωμη η τα κατεβαζεις. Διαφορετικα εισαι ενα μικροβιο υψηλου κινδυνου για την κοινωνια. Γραφων: Ηλιας Ταμπακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.