Σε λειτουργία το δίκτυο οπτικών ινών στη Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου.


Στις 24/8 ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία από τον ΟΤΕ, στη Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου (πρώην Δήμος Αλυζίας) η σύνδεση των ΚΑΦΑΟ με καλώδιο οπτικών ινών, ένα έργο πολύ σημαντικό για τη περιοχή μας, μιας και πλέον οι κάτοικοι της Δ.Ε. Αλυζίας απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας ευρυζωνικές υπηρεσίες. Γρήγορο και αξιόπιστο ADSL (ελπίζουμε σύντομα και VDSL), δυνατότητα σύνδεσης Conn-x TV κ.α. Στη σημερινή εποχή αυτού του είδους οι ψηφιακές υποδομές είναι απαραίτητες για να μπορέσει ένας τόπος να πάει μπροστά και να έχει  αναπτυξιακή προοπτική και μας χαροποιεί όλους ανεξαιρέτως να βλέπουμε ότι αποκτάμε επιτέλους αυτές τις τόσο απαραίτητες υποδομές.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα
Κώστας Τζάλας

2 σχόλια:

  1. θα πιανει ολος ο Μυτικας 24Μp/s ή περιοχες περιοχες;...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τηλέφωνο στο 13888 και θα ενημερωθείτε αν μπορείτε να βάλετε τα 24 Mbps. Νομίζω ότι είναι για όλη τη περιοχή του πρώην Δήμου Αλυζίας. 13888 η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.