Τρελή θαλαμηγός αναστάτωσε το Μύτικα.


Σήμερα, περίπου στις 10:30 το πρωί, θαλαμηγός μήκους 40 μέτρων περίπου, πέρασε το στενό μεταξύ Μύτικα-Καλάμου, πιθανόν με τα γκάζια στο τέρμα. Το τι έγινε στο πάνω Μύτικα το φαντάζεστε. Πάντα κάθε χρόνο, τέτοια εποχή το ίδιο φαινόμενο, σκαφάτοι, μοδάτοι και χλιδάτοι παραβιάζουν έναν από τους στοιχειώδες κανόνες της ναυσιπλοϊας, δηλαδή κόβουμε ταχύτητα όταν περνάμε από στενά ή κοντά από ακτές με παραθαλάσιους οικισμούς ή παραλίες λουομένων. Ως γνωστό στις παραλίες του πάνω Μύτικα κολυμπούν άνθρωποι, παιδιά μικρά παίζουν στις παραλίες, πελάτες μαγαζιών κάθονται κοντά στη θάλασσα, βάρκες και καϊκια είναι αραγμένα. Το Λιμεναρχείο Λευκάδας ας κάνει τα απαραίτητα πριν θρηνήσουμε κανένα θύμα γιατί τότε θα είναι αργά.

3 σχόλια:

  1. Πέρισυ που είχε γίνει το ίδιο και πήρα τηλέφωνο το Λιμεναρχείο ξέρετε τι μου είπαν; Κύριε μπορείτε να μου πείτε το όνομα του σκάφους;;;;!!!! Άμα είχα βιονικό μάτι μπορεί και να τα κατάφερνα. Τους απάντησα ότι το συγκεκριμένο σκάφος (θαλαμηγός 50 μέτρων περίπου) είναι αραγμένο στο Κάλαμο στο Ασπρογιάλι ή στη Μυρτιά. Το Λιμεναρχείο για αυτά τα μεγάλα σκάφη έχει εικόνα που κινούνται γιατί ενημερώνουν. Άρα απλά δεν θέλουν να τους κάνουν έλεγχο και συστάσεις, αυτό είναι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα γίνει κανένα ατύχημα ή χειρότερα πνιγεί κανένας από τους ηλικιωμένους ή μικρά παιδιά που κάνουν μπάνιο, τότε θα εμφανιστούν όλοι οι μεγαλοσχήμονες του τόπου και θα εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους. Τώρα ο Δήμος να κάνει επίσημο χαρτί στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και να αναφέρει το πρόβλημα. Αυτό πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η προταση του φιλου 823 να υοθετηθη αμεσα απο το δημο και να υπαρξει αμεση ενεργεια.
    Οι κουβεντες του καφενειου πρεπει καποτα να τελειωνουν. Ας κανουν και κατι.
    Καλη η γιορτη της σαρδελας αλλα υπαρχουν και πρακτικα ζητηματα που πρεπει να γινουν και δεν κοστιζουν χρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.