Καταγγελία αναγνώστη μας.


Καταγγελία μας ήρθε από αναγνώστη μας σχετικά με τις μπάρες που κλείνουν τον πεζόδρομο το βράδυ. Αμάξια στη σειρά παρκάρουν κολλητά στις μπάρες και δυσκολεύουν τους πεζούς να περάσουν και ειδικά αυτοί που έχουν ποδήλατο ή καρότσι για μικρά παιδιά μόνο αν τα πάρουν και τα σηκώσουν στα χέρια μπορούν να περάσουν. Το ίδιο αναγκάστηκε να κάνει και ο αναγνώστης μας με το καροτσάκι του όπως μας καταγγέλει. Για το αληθές της καταγγελίας μας έστειλε και φωτογραφία από το κινητό του.

1 σχόλιο:

  1. Το κάθε γαϊδούρι κάνει ότι του κατέβει σ' αυτό το χωριό. Έναν αστυνομικό για 5 λεπτά το βράδυ και τι στον κόσμο. Πάντως φίλε με το ασημί ΤΟΥΟΤΑ Corolla, την Τρίτη το βράδυ εγώ σου γρατζούνισα το αυτοκίνητο γιατί δεν χώραγε το καρότσι του παιδιού μου να περάσει. Με λίγο ζόρι τα κατάφερα. Με κάνα 500αρικο το φτιάχνεις πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.