Εκδηλώσεις Δήμου Ξηρομέρου ''Πολιτιστικό καλοκαίρι 2011''.


Ηλεκτρονικό φυλλάδιο πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Ξηρομέρου ''Πολιτιστικό καλοκαίρι 2011''.

1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ καλές οι εκδηλώσεις του Δήμου Ξηρομέρου κυρία Αντιδημαρχε .Του χρόνου περιμένουμε ακόμη περισσότερα και σε πιο πολλές τοπικές κοινότητες.Επίσης θαυμάσια δουλειά έκανε το mytikaspress με το ηλεκτρονικό φυλλάδιο.Πραγματικά πολύ όμορφο.Τώρα όμως που έπεσε η αυλαία , και έσβησαν τα φώτα ,ας ανεβάσουμε στην σκηνή για να γίνουν "πρωταγωνιστές" τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου.

    Β.Πολύζος
    Πρόεδρος Τ.Κ Βάρνακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.