Πρακτικά αποφάσεων τοπικής κοινότητας Μύτικα.


Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητήται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.

21 σχόλια:

  1. Περιμένουμε το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μάθουμε επιτέλους και τη θέση των δημοτικών συμβούλων πάνω στο θέμα αλλά κυρίως του Δημάρχου. Να δούμε ρε παιδί μου πως βλέπουν το μέλλον της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29-8-2011.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΛΙΒΑΝΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΕΝΩ Ο κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ.Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3-8-2011 ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 3-9-2011.Ο κ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ αριθμ 14452/31-8-2011 ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.ΕΡΩΤΗΜΑ 1.ΓΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-8-2011 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 29-8 ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ? 2.ΓΙΑΤΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΣ 3-8 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά περιμένω από το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Μουρκούση να το φέρει άμεσα - όπως έχει δικαίωμα - και να σώσει τη τιμή της πλειοψηφίας, γιατί έχει πληγεί πάρα πολύ με τις συμπεριφορές κάποιων. Βασίλη προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σώφρονες Μυτικιώτες , οι άνθρωποι που μπορούν να δουν λίγο μέλλον, έχουν ήδη αποσυνδέσει μερικές θέσεις εργασίας ΣΗΜΕΡΑ ,από τη ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του θαλάσσιου περιβάλλοντος που θα φέρει ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟΝ
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ! ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ που σίγουρα δε θα καθήσουν με σταυρωμένα τα χέρια,να θάψουν το ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ! Η περιοχή της Επιδαύρου ας είναι κάποιος μπούσουλας στον αγώνα σας ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ας ξυπνήσουμε όλοι μαζί επιτέλους. Ποιός Βασίλης Μουρκούσης φίλε 7:21; Ρωτήστε τον κύριο από πότε γνωρίζει το θέμα και τι έκανε μέχρι σήμερα ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή ως ο πλέον αρμόδιος; Όσο για την αντιπολίτευση ας μας πει και αυτή από πότε έλαβε γνώση του θέματος και γιατί την ίδια μέρα που έφερε το θέμα στο συμβούλιο δεν κατέθεσε και αίτημα για έκτακτη σύγκλησή του μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου; Επίσης, περιμένω από τον αντιδήμαρχό μας να μας πει πότε το έμαθε αυτός και τι έκανε από τότε; Γιατί κάποιος μου είπε ότι τον είχαν στο σκοτάδι μέχρι τη Δευτέρα στις 29 Αυγούστου και του άνοιξε τα μάτια η αντιπολίτευση! Τόοοσο καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή έγινε μια πολύ κακή διαχείριση ,του συγκεκριμένου θέματος απο τους αιρετούς του Δήμου Ξηρομέρου(Δήμαρχο ,αντιδημάρχους,προέδρους) δεν σημαίνει οτι δικαιούται να ομιλούν και να το παίζουν επαναστάτες οι κύριοι που έφεραν τις ιχθυοκαλλιέργειες στο Μυτικα και στην Αλυζία γενικά.Τόσα χρόνια που ήταν αυτοί οι κύριοι? που ηταν προχθές όταν έγινε τοπικό συμβούλιο να πουν τις απόψεις τους? που ηταν οταν στην γιορτή της σαρδέλας ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας τους τάιζε ..τσιπούρες? που ήταν όταν τους έδινε τις χορηγίες και τις προσφορές του(και καλά έκανε ο άνθρωπος) στην ομάδα του χωριού αλλά και σε άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις??? πότε αντέδρασε κάνεις απο αυτούς??? .Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί λοιπόν ,αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα....Τώρα εδώ που φτάσαμε μια λύση υπάρχει :γενική συνέλευση του Μυτικα αλλά και της Αλυζιας γενικά ,να συνταχθεί ένα ψήφισμα όπου θα το υπογράψουν όλοι και όλος ο λαός της Αλυζίας(όποιος φυσικά συμφωνεί) γιατί φτάνουν πια οι επαναστάσεις του καφενείου , ο καθένας με την υπογραφή η μη του θα καταστεί και υπεύθυνος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε 8:56 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...πολύ καλό σχόλιο μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε 7.11 η αντιπολιτευση εθεσε το θεμα στο δημοτικο συμβουλιο την ιδια μερα που το εμαθε και ζητησε να συζητηθει την ιδια μερα . Δυστυχως ο αντιδημαρχος κ Λιβανης διαβεβαιωσε το συμβουλιο οτι υπαρχει προθεσμια δυο μηνων για να απαντησει ο δημος. Σε αντιθεση με εμενα που επεμενα οτι η προθεσμια ειναι ενας μηνας που αν περασει θεωρειται οτι ο δημος ειναι θετικος.Επειδη δεν ισχυει αυτο που ανεφερε ο αντιδημαρχος (τα συμπερασματα δικα σας).Εχω δωσει συνεχεια στο θεμα και οχι μονο θα ερθει στο δημοτικο συμβουλιο, αλλα οσοι νομιζουν οτι θα σχεδιαζουν τοσο σοβαρα θεματα εν κρυπτω και μακρια απο τους κατοικους καιτα θεσμοθετημενα οργανα του τοπου μας πλανωνται πλανην οικτρα
    ΓΙΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
    Επικεφαλης μειζονος αντιπολιτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αντιπολίτευση με την απάντηση αυτή μας επιβεβαιώνει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ και εγγράφως μάλιστα, για τον πρόχειρο και καθαρά μη παραγωγικό τρόπο λειτουργίας της. Γράφει ότι το έμαθαν την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ το έθεσαν την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ για να συζητηθεί την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ στο Δημοτικό συμβούλιο. Πότε βρέθηκαν όλοι μαζί της αντιπολίτευσης εκείνη την ημέρα, πότε συζήτησαν το θέμα, πότε και από πού ζήτησαν στοιχεία για την υπόθεση, πότε πρόλαβαν να ορίσουν εισηγητή, αυτός να διαβάσει καλά τα στοιχεία, να εμπεδώσει το θέμα, να τα μεταφέρει στους υπολοίπους συμβούλους, να παρουν απόφαση ως αντιπολίτευση, στη συνέχεια να γραψει ο εισηγητής την εισήγηση για να την καταθεσει αλλα και να απαντησει στην συμπολίτευση, όταν σίγουρα θα ερωτηθεί; Με τηλεδιάσκεψη τα έκαναν όλοι τους όλα αυτά; Ασφαλώς όχι. Μια σωστή αντιπολίτευση δεν κραυγάζει με απειλές του τυπου....αλλά όσοι νομίζουν ότι θα σχεδιάζουν τόσο σοβαρά θέματα...που γραφουν παραπάνω. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ παραπάνω, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ μέσα σε μία μέρα, χωρίς προετοιμασία και μελέτη με λήψη στοιχείων από φορείς, από την εταιρεία, από συλλόγους αλιέων από κατοίκους, από το λιμεναρχείο κλπ, έτσι ώστε να ...κονιορτοποιήσουν τη παράταξη Σαμαρά;
    Ο 2:46 έγραψε ότι η αίτηση έγινε στο Δήμο από 3-8-201!!! Πως λέει ότι έμαθε η αντιπολίτευση την 29 -8-2011; Δεν περναει από τα γραφεια κανείς να δει τα έγγραφα και τις αιτήσεις για να προεταοιμάζονται ανάλογα όταν έρχονται σε συμβούλιο; Να η σωστή λειτουργία της αντιπολίτευσης.
    Επομένως σε εμένα και στο λαό αποδεικνύουν ότι δεν κανουν αντιπολίτευση πραγματική αλλά για νομίζει ο λαός ότι έχει το ξηρομερο παραγωγική αντιπολίτευση.Βλέπουμε.... βλέπουμε... και καταλαβαίνουμε. Με τα παραπάνω αποδεικνύεται άλλη μία φορά ότι δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή απ'οτι κατάλαβα απο το σχόλιο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο κύριος Λύτρας κατηγορεί την συμπολίτευση οτι προσπαθεί να περάσει κρυφά το θέμα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του επιχειρηματία?
    Οφείλει λοιπόν τώρα η συμπολίτευση και ο Δήμαρχος να δώσουν την δική τους απάντηση ,και να κάνουν εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διαψεύσουν τα γραφόμενα του κ.Γ.Λυτρα ... αλλά κυρίως να μην απογοητεύσουν τον κόσμο που που τους έφερε στην εξουσία(ειδικά στον Μυτικα ο .κ.Σαμαράς πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 8:30 σε διαβάζω και δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις πραγματικά. Από 3/8 υπάρχει αίτηση του επιχειρηματία για επέκταση 10 στρεμμάτων και σήμερα 3/9 λήγει η προθεσμία να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο είτε θετική, είτε αρνητική (Από τη πλειοψηφία ακούστηκε για 2 μήνες προθεσμία το οποίο αν δεν αληθεύει κάποιοι θα πρέπει να έχουν δυσκολία να παραστούν στο επόμενο συμβούλιο). Με το που λήγει η προθεσμία σήμερα θεωρείται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο παίρνει θετική θέση. Πως φτάσαμε ως εδώ; Το έγγραφο υπάρχει στο Δήμο από 3/8, στο Πρόεδρο του τοπικής κοινότητας Μύτικα παραδόθηκε καθυστερημένα λίγο μετά το 15Αύγουστο, αυτός 29/8 καλεί σε Τοπικό Συμβούλιο για να το συζητήσει και ως δια μαγείας (έπεσε σύρμα) του ζητήται να το αναβάλει, το μαθαίνει η Αντιπολίτευση και το γνωστοποιεί παντού και το Τοπικό Συμβούλιο γίνεται άρον άρον 30/8 με 3-0 αρνητική θέση. Κατόπιν αυτού το θέμα θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Αντιπολίτευση μιας και η Συμπολίτευση αρνήται πεισματικά να το φέρει. Τι να μελετήσει η Αντιπολίτευση φίλε μου; Εδώ ζητείται επιπλέον έκταση 10 στρεμμάτων καθαρά, το θέμα είναι πολιτικό και όχι τεχνικό. Πιστεύουμε ότι ο τόπος μας είναι κατάλληλος για ιχθυοκαλλιέργειες τότε ναι να δοθούν οι απαραίτητες θαλάσσιες εκτάσεις. Αλλά ο τόπος μας είναι κατάλληλος για τουρισμό, αυτό πιστεύω εγώ και τουρισμός με ιχθυοκαλλιέργειες όπου και να έχω πάει δεν έχω δει. Να μελετήσει τι λοιπόν η Αντιπολίτευση; Το σχήμα των κλουβιών, το βάθος του νερού, τι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν εγώ τότε ρωτάω: αν πράγματι ισχύει η προθεσμία του ένα(1) μήνα ,τότε θα πρέπει η συμπολίτευση να ψάξει μέρος να κρυφτεί!!!
    αν όμως δεν ισχύει και είναι 2 η 3 η 4 μήνες η αντιπολίτευση θα έχει το θάρρος να ζητήσει συγνώμη δημόσια γιατί δημιούργησε ένα θέμα άνευ ουσίας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε 315, κατι πηγες στο τελος να πεις αλλά σταματησες.Οι ιχθυοκαλλιεργειες εχουν πολλα χρονια που ηρθαν στη χωρα και δινουν ψωμι και στο κρατος αλλα και σε δεκαδες χιλιαδες ελληνες. Υπαρχουν διαταξεις νομοι ευρωπαικοι αλλα και παγκοσμιοι, πανω στα θεματα περιβαλλοντος και υγιεινής κλπκλπ.
    Αθελα σου ειπες για βαθος νερου. ΝΑΙ ειναι βασικο.Κλειστοι κολποι,τουριστικες περιοχες, ρευματα, εγκαταστασεις στη ξηρα, ειδος αλιευματων,τροφων,μετρησεις υγιειονομικων ελεγχων και αποτελεσματα μεχρι τωρα.κλπ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ Η ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nαι φιλοι, τα μελη της αντιπολιτευσης βρεθηκαν ολα μαζι την ιδια μερα που το εμαθαν διατι η αναπτυξη του τοπου ειναι πανω απο ολα.Για το καθε ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.Ολοι μαζι απαφασισαμε να ζητησουμε να συζητηθει ενω παραλληλα βγαλαμε φωτοτυπιες το επιμαχο εγγραφο και το δωσαμε σε οσους δημοτες μπορεσαμε για να λαβουν γνωση και λογω αυτων των ενεργειων το εμαθες και εσυ αγαπητε μου φιλε.Δεν μειναμε μονον εκει, λαβαμε ολα εκεινα τα μετρα για να συζητηθει το θεμα και να παρθουν οι σχετικες αποφασεις οχι κρυφα οπως επιχειρησαν καποιοι.....ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ χωρις σκοπιμοτητες γιατι δεν πεζουμε με το μελλον του τοπου μας καθαρα και επωνυμα
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που και ποτε Βρεθηκαν μαζι οι της αντιπολιτευσης την 29 αυγ; προφανως θα μας πουν το απογευμα στο δημαρχειο; αν ναι; Τοτε ειχαν προσκληθει ουτως η αλλως για εκτακτο συμβουλιο για αλλο θεμα. ΕΛΛΕΙΠΑΝ ομως ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; εβγαλαν φωτοτυπιες την αιτηση. ε και; ολοκληρη μελετη που συνοδευε την αιτηση την ειδαν; αν την ειδαν, ποτε τη μελετησαν; μιση ωρα πριν το εκτακτο; αφου το εμαθαν στις 29 αυγ! ποτε λοιπον μελετησαν για να δουν το θετικο η αρνητικο της υποθεσης να ετοιμασουν εισηγηση κλπ. λόγια....χωρις απαντησεις.Απο 3/8 ηταν η αιτηση και η μελετη στο δημο. κανεις τους δεν φροντισε να ερθει σε επαφη με τις υπηρεσιες του δημου, να ρωτα η να επισκεπτεται να λαμβανει γνωση σημαντικων εγγραφων; οργανωση αντιπολιτευσης σου λεει αλλος..... προχειροτητες. τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα μεγάλο λάθος της συμπολίτευσης είναι η πλήρης σχεδόν αποχή από τις συζητήσεις και τα δρώμενα για μεγάλα κοινά θέματα για το ξηρόμερο στα μπλογκς. Δύο τρεις βλέπω τόσο καιρό ότι ασχολούνται όπως η κουμανδράκη - σαμαρά, ο μουρκούσης η καραπανου -κολοβού ο αρβανίτης και ο σ. λυτρας. Απο την αντιπολίτευση αν δεν απατώμαι μόνο ο γ. λυτρας.
    Θα έπρεπε εδώ για παράδειγμα ο αντιδημαρχος λιβανης να παραθέσει στοιχεία (πχ άρθρα νομων)για να αποδείξει αν είναι έτσι περι του ενός η δυο μηνών ή ότι άλλο κρίνει. Καλό είναι, αφού σίγουρα όλοι διαβάζουν τα ξηρομεριτικα μπλογκς, να παρεμβαίνουν οι αιρετοί για να μη τραβάνε ατέρμονες συζητήσεις με υποθέσεις από τους πολίτες. Έτσι είναι καλύτερα για τη έγκυρη και έγκαιρη κατά το δυνατόν πληροφόρηση των δημοτών. Πολλά σοβαρά κοινά θέματα για τις 3 Δ. Ενότητες που συζητούνται στα συμβούλια θα μπορούσαν να μεταφερθούν συνοπτικά και στα μπλογκς, από τους αιρετούς, για άμεση συμμετοχή και των δημοτών που δεν μπορούν να είναι στις συνεδριάσεις τους.

    υγ. Για προηγούμενο σχόλιο, αν και κακώς μαρτυράει ο φίλος η φίλη και μαθαίνει στην αντιπολίτευση πως να οργανώνεται να κάνει τη δουλειά της μεθοδικά και σωστά, πρέπει η αντιπολίτευση να μάθει να λειτουργεί σωστά. Καλό για τον τόπο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(ΑΝΤΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ) ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγά φίλε 6:59 μην τον νοιάζει τον Σαμαρά για τον Μυτικα και την Αλυζια...ας αντιδράσουν οι δικοί μας που ψηφίσαμε.Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουν κριθεί πολλά απο αυτή την υπόθεση , και τότε θα ξέρουμε ,οι μάσκες θα έχουν πέσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε 831 αν τον νοιαζει τον σαμαρα το ξερουν οι δικοι του που τον ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.