Συνεδρίασε η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Ξηρομέρου.


Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Ξηρομέρου. Εκτός ημερησίας διάταξης συζήτησε και αποφάσισε σχετικά με το θέμα της αίτησης για επέκταση 10 στρεμμάτων της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε. Η απόφαση ήταν αρνητική στο να εκχωρηθεί άδεια επέκτασης στη ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε.

9 σχόλια:

  1. Οι συνομοσιολόγοι να πάρουν σειρά να δούμε τι θα σκαρφιστούν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχει ενδιαφέρον να μας ενημερώσει το blog αν η απόφαση ήταν ομόφωνη ,και αν ποιοι έλειπαν(αν έλειπαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. toy kitsoy h mana kathontan kai moiriologoyse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΎΡΙΕ 8:30
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ή ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΙΠΑΝ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ 2 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΙ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ KAI ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε 2:54
    Το αν η αποφαση ηταν ομοφωνη και αν ελειπε κανεις εχει μεγαλη σημασια για το Δημοτικο Συμβουλιο που θα ακολουθησει στις 30/09/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΔΕΕΕΕΕ ΧΟΛΟΣΚΑΩ. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: ΑΠΟΝΤΩΝ, ΠΑΡΟΝΤΩΝ,ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ-ΘΕΤΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ,ΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΗΛΙΚΙΑΣ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ,ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΙ,ΑΝ ΨΑΡΕΥΟΥΝ, ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ,ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΜΑΡΑ,Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΥΤΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΩ. ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 30/9. ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΖΗΤΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο 830. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΩΜΩΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χα χα μεγαλε 6:21 εγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για την ενημέρωση των ανυσηχούντων συμπολιτών του Μύτικα θέλω να σας πληροφορήσω ότι η απόφαση για τη μη επέκταση της ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε. ήταν ομόφωνη. Στην επιτροπή ποιότητα ζωής προήδρευσε ο κύριος Κώστας Λαϊνάς, και μέλη ήταν οι κύριοι Νικόλαος Μπίτας, Κατσιπάνος Αναστάσιος, Μαγκίνας Ανδρέας και Τζαχρήστας Παναγιώτης. Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν:η Κα Σαμαρά Ντίνα και οι κύριοι Καϋμενάκης Σπύρος και Ταμπάκης Ηλίας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Ταμπάκης Ηλίας ήταν εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.