Τελευταία απάντηση.

 

Κύριε διευθύνοντα σύμβουλε, καταθέτω την τελευταία μου απάντηση, διότι σκοπός μου δεν είναι να αναλωθώ σε προσωπικές επιθέσεις τοπικού χαρακτήρα. Σκοπός μου είναι η καταγγελία της μεθοδικής εδώ και χρόνια υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής από τις εγκαταστάσεις σας. Το εάν είστε 57 ετών δεν μου λέει τίποτε, αφού και έτσι εξακολουθείτε να λέτε ψέμματα όσον αφορά στην από εσάς χρήση του όρου "παιδιά μου" (μπορεί κάποιος να δει την πρώτη σας απάντηση).
Για την παράνομη απόρριψη λυμάτων καλύτερα να συμβουλευτείτε τους δικούς σας αγωγούς και τα δρομολόγια τους. Τέλος, μην είστε τόσο "γενναιόδωρος" με τις δειγματοληψίες, αντίθετα να ευγνωμονείτε την περιρρέουσα απάθεια και συνενοχή που σας επιτρέπει να εμφανίζεστε και αδικημένος.

Τέλος "διαλόγου".

Μανώλης Βαρδής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.