Αντιδρούν οι κάτοικοι της Λευκάδας με την συμφωνία του Δήμου - ΕΥΔΑΠ.


Το απόγευμα της Δευτέρας, στον Άγιο Μηνά, στην πόλη της Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε διαδήλωση κατά της συμφωνίας του Δήμου Λευκάδας και της ΕΥΔΑΠ για την παραχώρηση της ύδρευσης/αποχέτευσης του Δήμου στην εν λόγω εταιρεία.
Στην συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στο πρώην δημαρχείο όπου εκείνη την ώρα συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο. Οι διαδηλωτές μπήκαν μέσα στην αίθουσα και φώναζαν συνθήματα κατά των συμβούλων που είναι υπέρ στην παραχώρηση του νερού στην ΕΥΔΑΠ ενώ μίλησαν στο δημοτικό συμβούλιο και στον δήμαρχο κ. Κώστα Αραβανή, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λευκάδας Βόνιτσας κ. Νίκος Σταματέλος και ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Ελλομένου. Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε την συνεδρίαση ενώ οι διαδηλωτές έφυγαν από την αίθουσα ήρεμα μετά από λίγη ώρα.


Πηγή: www.mylefkada.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ (βλ. "ΕΥΔΑΠ ΝΗΣΩΝ"), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΜΕΓΑΡΑ, ΘΗΒΑ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ κλπ - ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ (ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΣΑΣ ΗΔΗ) ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ "VEOLIA" ANTI ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να υπήρχαν μεταξύ των διαδηλωτών ανάπηροι-μαιμούδες.... μιας και η καλή μας Λευκάδα φημίζεται ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστο στην Ελλάδα....άραγε γι'αυτούς πότε θα διαδηλώσουν οι λευκαδίτες;

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.