Τα σημειώματα της έκτακτης εισφοράς καταφθάνουν.


Καταφθάνουν σιγά-σιγά στους φορολογούμενους τα σημειώματα της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, το ποσοστό της οποίας κυμαίνεται από 1% έως 5%. Η κλιμάκωση της εισφοράς είναι η εξής:

1% για εισοδήματα από 12.000 έως 20.000 ευρώ
2% για εισοδήματα από 20.001 έως 50.000
3% για εισοδήματα από 50.001 έως 100.000
4% για εισοδήματα από 100.001 και πάνω
5% για τα εισοδήματα των βουλευτών, των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των μετακλητών στελεχών του δημοσίου.

Το blog μας στην προσπάθεια του να βοηθήσει τους συμπολίτες μας, αναρτά δύο έντυπα. Ένα έντυπο για αυτούς που έχουν αποφασίσει να μην πληρώσουν, αλλά θέλουν να εκφράσουν και να αιτιολογήσουν την άρνηση τους για τη συγκεκριμένη πληρωμή και ένα δεύτερο έντυπο για αυτούς που έχουν αποφασίσει να πληρώσουν και θέλουν να εκφράσουν την επιφύλαξη τους.

2 σχόλια:

  1. Μέχρι 30 Σεπ πρέπει να πληρωθεί η πρωτη δόση. Προσοχή θα υπαρχουν επαυξήσεις πρόστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 Νοεμβρίου εκδικάζεται η προσφυγή για αντισυνταγματικότητα του νόμου. το πολύ πολύ να πληρώσεις την προσαύξηση. και τι έγινε? αν είχες να το πληρώσεις θα το πλήρωνες από τώρα. έτσι κι αλλιώς χαμένος. διαχειριστή, δεν ανεβάζεις και το "όλα από χέρι καμμένα" του παπακωνσταντίνου? κολλάει γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.