Κυκλοφόρησε το φύλλο 45 της εφημερίδας ''ΑΛΥΖΙΑ''.


Με πάρα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφορεί το φύλλο 45 της εφημερίδας ''ΑΛΥΖΙΑ''. Ακολουθεί η εφημερίδα ολόκληρη. Καλή ανάγνωση και στηρίξτε την εφημερίδα με τη συνδρομή σας, το αξίζει.

4 σχόλια:

  1. Κύριε Μουρκούση εκεί κάπου στην τελευταία σελίδα γράφεις ότι ο πρόεδρος της β/βάθμιας σχολικής επιτροπής, ο κ. Λύτρας Σπ. παραιτήθηκε και μπράβο του. Εσύ μπορείς να μας πεις τι έκανες; Ψήφισες ναι ή όχι στην κατανομή των χρημάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ φίλε/φίλη ,είναι δικαίωμα σου να θέλεις να πληροφορηθείς τι ψήφισα στο εν λόγο θέμα. Είναι όμως και εμένα δικαίωμα μου να γνωρίζω τον πολίτη που μου υποβάλει το ερώτημα. Ευτυχώς από το 1975 ζούμε σε καθεστώς ελευθερίας και Δημοκρατίας και σαν ενεργοί πολίτες έχουμε δικαίωμα να καταθέτουμε τις απόψεις μας και να ζητάμε απαντήσεις από τα όργανα της διοίκησης. Με εκπλήσσει η τακτική σου που λειτουργείς σαν χαφιές η κουκουλοφόρος και δεν έχεις αντιληφθεί ότι οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπίστρεπτη. Είμαι στην διάθεση σου να σου απαντήσω σε οτιδήποτε αν βγάλεις την μάσκα του ανώνυμου, και σαν υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης μου θέσεις τα ερωτήματα σου ενώπιος ενωπίω. Πιθανόν κατά την άσκηση της εξουσίας να έχουμε πάρει και κάποια απόφαση λάθος, γι’αυτό θα μας κρίνει και ο λαός όταν θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα απευθυνθούμε σ’αυτόν. Εσύ πάντως σαν δημοκρατικός πολίτης που έχεις το θάρρος της γνώμης σου σε προκαλώ να πετάξεις την κουκούλα και όλα να γίνουν στο φως. Με όση εκτίμηση μπορεί να έχει ένας σε έναν κουκουλοφόρο.

    Μουρκούσης Βασίλης
    Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπογράφω ως ένας φίλος, γιατί θέλω να μείνω ανώνυμος, υπογράφω ως ένας φίλος γιατί ως ανώνυμος τους αναγκάζω να απαντούν με επιχειρήματα, ενώ ως επώνυμος τα επιχειρήματά τους τα μετατρέπουν σε πίεση... πίεση που μεταφράζεται σε οτιδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα άθλιο πολιτικό σύστημα. Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικούμε μέσω των blogs δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης και των εκβιασμών όπως θέλουν κάποιοι να μάς αποδώσουν, είναι η ανωνυμία που βάζουμε ως ασπίδα στις πιέσεις τους για σιωπή και έλεγχο της ελευθερίας.

    Ένας φίλος ανώνυμος πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;; ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;;; ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.