Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη μεταναστών στο δρόμο Αστακός-Μύτικας.


Ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά την επιχείρηση, στον δρόμο Αστακός - Μύτικας όπου συνολικά 53 μετανάστες συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι 16 βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας. Αναλυτικά, συνελήφθησαν την Δευτέρα το απόγευμα στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, 16 παράνομοι μετανάστες, διαφόρων υπηκοοτήτων Ασιατικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Οι Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, εντόπισαν συνολικά 53 μετανάστες, τους οποίους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι οι 53 αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν στο σημείο από την Αθήνα, προκείμενου επιβιβαστούν σε πλωτό μέσο με προορισμό την Ιταλία με αντίτιμο 2.500 ευρώ ο καθένας. Από τους 53 συνολικά αλλοδαπούς, συνελήφθησαν οι 16, καθώς από τον έλεγχο των εγγράφων τους, διαπιστώθηκε η μη νόμιμη είσοδος και παραμονή στη χώρα μας. 
Οι 16 συνολικά συλληφθέντες, παράνομοι αλλοδαποί, κρατούνται προκειμένου να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απέλαση τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.