Ευχαριστήρια ανακοίνωση Προέδρου Α.Ο. Αλυζιακού.


Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Λιβιτσάνης.
Πρόεδρος του Α.Ο. Αλυζιακού.

Αγαπητοί Αλύζιοι...
Η Διοίκηση του Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ευχαριστεί όλους τους πατριώτες και συντοπίτες του Μύτικα και της Αλυζίας, ιδιαίτερα τους επαγγελματίες/επιχειρηματίες, που όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτό το καλοκαίρι στήριξαν οικονομικά την ομάδα παρά τη δύσκολη για όλους μας οικονομικά περίοδο. Ευχαριστούμε επίσης:
α) Την κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κων/να για τη βοήθεια της στη γιορτή της σαρδέλας με οικονομικό όφελος για την ομάδα μας.
β) Το βουλευτή κ. Καραγκούνη Κώστα για τις ευχές και το δώρο του.
γ) Το συντοπίτη μας κ. Τσαμπιέρη Στάθη, που κάθε χρόνο δίνει δωρεάν φαρμακευτικό υλικό.
Ο γράφων ως νέος Πρόεδρος της ομάδας, υπόσχομαι να διαχειριστούμε με σεβασμό και σύνεση και το τελευταίο ευρώ του ταμείου, με πυξίδα πάντα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, της ομάδας και των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.
Εύχομαι δε στο Σύλλογο γυναικών Μύτικα και στον Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ, που μοιραζόμαστε κοινές προσπάθειες, καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του και στο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Μετά τιμής

Θεόδωρος Ι. Λιβιτσάνης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.