Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανκαστιωτικού Πολιτιστικού Σύλλογου «Ο ΚΑΣΤΟΣ».


Καστός 21-10-2011.

Ο Πανκαστιωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΚΑΣΤΟΣ», ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λευκάδας Κων. Αραβανή, τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Ξενοφ. Βεργίνη, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους των ανωτέρω παρατάξεων, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα στην έκκληση του Δημοτικού Κοινοτικού Συμβούλιου Καστού, και του Συλλόγου μας στο να ζητηθεί από τη Περιφέρεια να ανακληθεί η απόφασή της για το ειδικό χωροταξικό πλαίσιο περί ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών-ιχθυοκαλλιεργειών στη νήσο Καστό. Εν αντιθέσει με τη παράταξη του κ. Δρακονταειδή η οποία απέφυγε να πάρει θέση και αποχώρησε από το Δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας κατά την συζήτηση του θέματος.
Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να στηρίζει και θα είναι αρωγός στη προσπάθεια του Δημάρχου Λευκάδας Κων. Αραβανή και του Ξεν. Βεργίνη να ακυρώσουν την απόφαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων περί ένταξης της νήσου Καστός στο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο για την ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών-ιχθυοκαλλιεργειών . 

Για τον Σύλλογο

Ο Αντιπρόεδρος
Κων. Ι. Γιαννούτσος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κον Σπ. Σπύρου.
2. Βουλευτή κον Σπύρο Μαργέλη.
3. Αντιπεριφερειάρχες Ιονίων Νήσων κ.κ. Βερύκιο, Μαλακάση, και κα Σαρδελή.
4. Περιφεριακούς Συμβούλους Ιονίων Νήσων.
5. Δήμαρχο Λευκάδας και αρχηγούς παρατάξεων.
6. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Λευκάδας.
7. Δ/νση Αλιείας Δήμου Λευκάδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.