Αναζητείται νίκη για τον Αλυζιακό.


Κρίσιμο αγώνα ''εντός'' έδρας (στο γήπεδο του Αστακού), δίνει το Σάββατο 29/10 η νεανική ομάδα του Αλυζιακού Μύτικα. Αντιμετωπίζει την επίσης νεανική ομάδα του ΓΟΜ Μεσολογγίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΑΝΑ. Στις μέχρι τώρα εφτά αγωνιστικές η ομάδα μας αγνοεί τη χαρά της νίκης και μετρά δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η ομάδα μας θα κατέβει στον ''εντός'' έδρας αγώνα με στόχο τη νίκη, η οποία είναι επιτακτική απέναντι σε μία ομάδα, που και αυτή βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Καλή επιτυχία παιδιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.