Ενημερωτική επιστολή από τη Διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού.


Επιστολή προς ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού, αντιλαμβανόμενη το θέμα που δημιουργήθηκε στη ποδοσφαιρική κοινωνία του Μύτικα (και όχι μόνο), λόγω των όσων συνέβησαν στον αγώνα Αλυζιακός - Ολυμπιακός Παναιτωλίου στις 3/12/2011, ενημερώνει τους φιλάθλους ως εξής:
1) Ο αγώνας διεκόπη στο 79ο λεπτό μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής Αποστολάκης Άρης και τη φραστική και με βίαιο τρόπο επίθεση που έκανε στο διαιτητή κ. Κέκελο.
Ουδείς ποδοσφαιριστής ή φίλαθλος εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών με επιθετικές διαθέσεις, παρά μόνο ο Πρόεδρος της ομάδας και ο αρχηγός των ποδοσφαιριστών Στάθης Παβέλης και αυτοί με σκοπό να κατευνάσουν τα πνεύματα και να αποτρέψουν τη διακοπή του αγώνα, γεγονός που δεν επετεύχθη.
Στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν μόνο 2-3 φίλαθλοι της ομάδας (οικογένεια ποδοσφαιριστή), με σκοπό να τον ηρεμήσουν και ουδένα πρόβλημα δημιούργησαν όπως αναγράφει χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα ο ίδιος ο διαιτητής. Αποχώρησαν δε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη προτροπή του Προέδρου.
2) Πέντε ημέρες μετά τα γεγονότα, ο ποδοσφαιριστής Άρης Αποστολάκης «απολογήθηκε» προφορικώς στο Πρόεδρο της ομάδας (παρουσία των 2 αρχηγών και του προπονητή), δείχνοντας λύπη για το συμβάν, μεταμέλεια και ζητώντας συγνώμη από την ομάδα και τους φιλάθλους της.
3) Με βάση:
α) Την άδικη κατά γενική ομολογία του ποδοσφαιριστή.
β) Την εξοντωτική ποινή από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝΑ (18 αγωνιστικές).
γ) Τη μεταμέλεια και συγνώμη του ποδοσφαιριστή.
δ) Τη ποδοσφαιρική του αξία και προσφορά στην ομάδα.
Αποφασίστηκε να μη τιμωρηθεί περαιτέρω ο ποδοσφαιριστής από το σωματείο και να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας.
4) Προσπάθεια της Διοίκησης είναι να συνετίζονται οι ποδοσφαιριστές, να αντιλαμβάνονται τα λάθη τους, να τα διορθώνουν και να επανέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους με σωστή αθλητική συμπεριφορά. Αυτός είναι ο σωστός και «δύσκολος» δρόμος.
Ο «εύκολος» δρόμος θα ήταν το φόρτωμα των όποιων ευθυνών της Διοίκησης στο ποδοσφαιριστή, η «απομόνωση» του, η άμεση «καρατόμηση» ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη αγωνιστική αξία. Σε περίπτωση όμως ίδιας συμπεριφοράς, η απόφαση της Διοίκησης θα είναι αυτή που πρέπει και «άμεση».
5) Τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα όποια επεισόδια δημιουργούνται ενίοτε από την ομάδα, φέρει πάντα η Διοίκηση και ο Πρόεδρος της. Στη Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Ο. Αλυζιακού το καλοκαίρι..... κρινόμαστε όλοι.

Υ.Γ.: Τις γιορτές που έρχονται ας δείξουμε την αγάπη μας και το κοινωνικό μας πρόσωπο. Όλοι στη συνεστίαση της ομάδας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο προπονητής και οι παίκτες το αξίζουν.


4 σχόλια:

  1. O AΛΥΖΙΑΚΟΣ έχει πάρει την κατηφόρα και από την ανοχή που δείχνει, διαχρονικά, στις προαναφερόμενες συμπεριφορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που απορρέει ότι ο Αλυζιακός έχει πάρει την κατηφόρα? Ανάλογες συμπεριφορές έχουν υπάρξει στο παρελθόν, ναί. Ελάχιστες όμως. Ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και πρέπει να μας τιμάει όλους τους φίλους της ομάδας, Μυτικιώτες και μη, η συγκεκριμένη ανακοίνωση με το ήθος της και το θάρρος της. Κατηφόρα σε καμία περίπτωση δεν έχει πάρει τον Αλυζιακό. Βαθμολογική μόνο. Και συνειδητά. Έχει μεγάλη σημασία ότι η διοίκηση συνειδητά επέλεξε αυτή την πορεία για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον 10:54. Ένα μεμονωμένο γεγονός ήταν, ο Αλυζιακός είναι ομάδα που δεν έχει ιστορικό φασαριών και απρεπούς συμπεριφοράς παικτών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.