Χοροεσπερίδα των Αστακιωτών στο μουσικό κέντρο «SALOON» στο Π. Φάληρο.


Το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012, διοργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού Αστακιωτών, τον ετήσιο χορό του, στο μουσικό κέντρο «SALOON» (Τερψιθέας 1 και Αγίας Σοφίας τέρμα Αχιλλέως), στο Π. Φάληρο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και το Δ.Σ. του Συλλόγου υπόσχεται ένα όμορφο γλέντι και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν. 

Τιμή πρόσκλησης: ανά άτομο 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνετε φαγητό, κρασί, αναψυκτικά εκτός μπύρας). 

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε: 
κ. Νικολάου-Παλαιοπάνου Ράνια τηλ.6932225872 
κ. Χολή Σοφία τηλ.6977322436 
κ. Βραχά Ρούλα ( β΄ Γραμματεύς υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων) τηλ.6979573783 

*Συμμετοχές έως 05/02/2012 

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος
Γιώργος Μπόνης 

και τα μέλη του Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.