Το βίντεο της καύσης του καρνάβαλου στο 5ο Μυτικιώτικο καρναβάλι.


Σας παρουσιάζουμε τη καύση του καρνάβαλου, όπως βιντεοσκοπήθηκε από το Βασίλη Λιακόπουλο και τους συνεργάτες του. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να μοντάρουμε το βίντεο και να το επεξεργαστούμε ψηφιακά.
Σαν blog, αλλά πιστεύω εκφράζουμε και όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του καρναβαλιού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Βασίλη Λιακόπουλο και τους συνεργάτες του. Οι άνθρωποι για 20 ημέρες δούλεψαν στα όρια τους και το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Γνωρίστηκαν με τους Μυτικιώτες, έγιναν φίλοι και νομίζουμε ότι και αυτοί πέρασαν καλά και θα έχουν να θυμούνται όλες τις στιγμές που έζησαν εδώ. Πολλά ευχαριστώ λοιπόν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν ξένοι και φεύγουν Μυτικιώτες!!!
Ήταν τελικά η ομορφότερη στιγμή του καρναβαλιού, η ήρεμη θάλασσα, η πανέμορφη ελληνική μουσική, τα φώτα, τα βεγγαλικά, το μικρό παιδάκι που αποχαιρέτησε το καρνάβαλο και στο τέλος η λύπη κάηκε και έμεινε η χαρά. Πανέμορφες, μοναδικές, μαγικές στιγμές που για πρώτη φορά ζήσαμε στο χωριό μας. Χίλια μπράβο!!!

3 σχόλια:

  1. Καρναβάλι πολιτισμού!!! Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε μια περιοδο που ολα ειναι ψευτικα , προιοντα κλοπης κ απατης μια ομαδα καλλιτεχνων κ μια δεκαδα γυναικες δειξανε στη πραξη τι σημαινει στ αληθεια λαικη τεχνη λαικη ψυχη λαικο γλεντι,ο λιακοπουλος ζωγραφισε στη κινουμενη χρωματιστη θαλασσα τη χαρα κ την κωμωδια κ παρεα με το χατζηδακι κ τους ρεμπετες καψανε κ ξορκισανε το κακο κ τη τραγωδια της παγκοσμιας κοινωνιας. γιατι η τεχνη δεν εχει συνορα κ οι καλλιτεχνες πατριδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.