Απόφαση γενικής συνέλευσης Γ.Ν. Νοσοκομείου Μεσολογγίου.


Πραγματοποιήθηκε χθες 15-3-2012 γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στη συνέλευση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν αντιπρόσωποι από το Δήμο Μεσολογγίου, το Ε.Κ. Μεσολογγίου, την Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν., την Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. καθώς και πολίτες της πόλης.
Όλοι στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας με βάση τον νέο εφαρμοστικό νόμο, στην εξαθλίωση στην οποία οδηγεί η ακολουθούμενη πολιτική από την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. και στην ανάγκη άμεσης αντίστασης στα σχέδια αυτά ως κυριολεκτικά ΟΡΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Συνεκτιμώντας όλα αυτά η Συνέλευση αποφάσισε: 
- Εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπα Δ.Σ. των Νοσοκομείων της Υ.Π.Ε. και να προτείνει να γίνουν σε όλα τα Νοσοκομεία Γεν. Συνελεύσεις την Τετάρτη 21-3-2012 (ημέρα δράσης της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.) με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της υγείας. 
- Να προτείνει τη δημιουργία κοινού ψηφίσματος όλων των Γενικών Συνελεύσεων ενάντια στις προωθούμενες αλλαγές και να διερευνήσει τη δυνατότητα κοινής καθόδου στο Υπουργείο από όλα τα Νοσοκομεία και τους αντίστοιχους τοπικούς φορείς. 
- Να πραγματοποιήσει με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με στόχο την μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου και την προάσπιση του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 
- Την εβδομάδα μετά την 25η Μαρτίου να πραγματοποιηθεί νέα Γ. Συνέλευση ώστε να γίνει απολογισμός και νέα εκτίμηση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.