Ευχαριστήρια επιστολή από τον Α.Ο. Αλυζιακού.


Το Δ.Σ του Α.Ο Αλυζιακού ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εξής: 
  • Εγγράφεται στην δύναμη της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Κατσαούνης Κωνσταντίνος, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική πορεία.
  • Στο ποδοσφαιριστή Κατσαούνη Σπύρο ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς πήρε το πτυχίο του και καλή μετάθεση ως στρατιώτης (φρουρά Ξάνθης). 
  • Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στο Σύλλογο Γυναικών Μύτικα για την άρτια οργάνωση του φετινού Καρναβαλιού που μας άφησε έκπληκτους. Ελπίζουμε να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη αλλά και νέες ιδέες στο μέλλον. 
  • Το Δ.Σ της ομάδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στη τοπική κοινωνία γενικώς και στη νεολαία μας ειδικά για την μαζική, πέραν κάθε προσδοκίας μας, συμμετοχή στον Αποκριάτικο χορό μας που είχε ως αποτέλεσμα μια βραδιά με γλέντι και διασκέδαση που είχαμε καιρό να ζήσουμε, αλλά και με σημαντικό οικονομικό όφελος για την ομάδα.
Το χορό τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μουρκούσης Βασίλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαναστάσης Στέλιος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα κ. Τζάλας Κώστας.
Τέλος… η εμπιστοσύνη που νιώθουμε ότι μας δείχνει με τη παρουσία του ο κόσμος στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, μας συγκινεί και μας οδηγεί στο δρόμο της ακόμα μεγαλύτερης προσπάθειας και σοβαρότητας στις αποφάσεις και στις ενέργειες μας για το καλό της ομάδας μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.