Αφιέρωμα στο μεγάλο Τάκη Καρναβά.


Αφιέρωμα στον μεγάλο Ξηρομερίτη βάρδο του δημοτικού τραγουδιού Τάκη Καρναβά θα γίνει την Τετάρτη, 14 Μάρτιου στις 8:00 μ.μ. στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου, στην 3ης Σεπτέμβριου 110, στην πλατεία Βικτωρίας.
Τραγούδι: Αγραφιώτης Βασίλης - Θεόφιλος - Κατσιγιάννη Τζένη - Καψάλης Γιώργος - Κετιμέ Αρετή - Κονιτόπουλος Βαγγέλης - Κυρίτσης Αντώνης - Κωνσταντινόπουλος Ανδρέας - Λάλεζας Πάνος - Μπέκιος Γιώργος - Πυργάκη Φιλιώ - Σιώλος Σπύρος. Κλαρίνο: Παν. Πλαστήρας - Χ. Κατσαμάκης - Π. Κοτρώτσος. Βιολί: Νίκος Ευβοιώτης. Ακορντεόν: Άγγελος Αβράμης. Πλήκτρα: Γιώργος Βασιλόπουλος. Κρουστά: Κώστας Μερετάκης.  Σαντούρι: Στέλλα Βαλάση. Κιθάρα: Μπάμπης Φωτίου. Μουσική επιμέλεια: Κώστας Πίτσος.  Αφηγητής: Ο συγγραφέας Νίκος Μήτσης. 
Συμμετέχει η παραδοσιακή ορχήστρα του πολιτιστικού κέντρου, ο Κ. Μαρκάκης στο βιολί, ο Γ. Γραβιάς στο λαούτο, στο τραγούδι ο Πάνος Τσαπάρας και η Βάσω Βρατσίστα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.