Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία γέφυρα ζωής».


Ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε χτες 22/3, στις 06:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, με θέμα «Εθελοντική αιμοδοσία γέφυρα ζωής». Η ημερίδα ήταν υπό την αιγίδα της 6ης ΥΠΕ Ιονίων Νήσων και με χορηγό την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης. Στην ημερίδα παρέστει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Ακολουθούν η αφίσα της ημερίδας και το πρόγραμμα της.Στην ημερίδα ήταν καλεσμένοι σύλλογοι αιμοδοτών της περιοχής και ανάμεσα τους και ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα, όπου ως γνωστόν, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λευκάδας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία εθελοντικές αιμοδοσίες στο Κ.Υ. Μύτικα. Αντιπροσωπεία του Σύλλογου Γυναικών Μύτικα παραβρέθηκε λοιπόν στην ημερίδα και παρέλαβε και τιμητική πλακέτα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.