Εκδήλωση τιμής στο μεγάλο τραγουδιστή Τάκη Καρναβά.


Το Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ Αθηνών, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Νικολάου Π. Κασόλα, τίμησε για την προσφορά του στην παράδοση τον αείμνηστο Τάκη Καρναβά, παρουσία πλήθους Ξηρομεριτών και Αιτωλ/νων, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ Αθηνών. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, πάνω από 1000 και πλέον άτομα.
Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Πάνος Πλαστήρας (κλαρίνο) και στο τραγούδι οι: Αντώνης Κυρίτσης, Θεόφιλος, Γιώργος Καψάλης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Αρετή Κετιμέ, Βασίλης Αγραφιώτης κ.λ.π.






Για τη ζωή και τη μουσική του προσφορά στα δρώμενα του τόπου μας, μίλησε ο Νίκος Θεοδ. Μήτσης, ενώπιον πλήθους Ξηρομεριτών, μέσα απο αδιάσειστα στοιχεία που έχει συλλέξει και βρίσκονται στο ανέκδοτο αρχείο του.

7 σχόλια:

  1. τα τελαυταια χρονια κανω διακοπες στο μυτικα για ενα και μοναδικο λογο.καθισα να φαω πιτα στον ανδρεα διπλα στο κουρειο και το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ με τα τραγουδια που ακουγα με τον αειμνειστο τακη καρναβα και τρελαθηκα,μεσημερι βραδυ με την παρεα μου ειμαστε εκει και απολαμβανουμε εκτος απο τους ωραιους μεζεδες μετα το μπανιο και τα τραγουδια του μεγαλου τραγουδιστη τακη καρναβα που αν και εχω γυριση ολο το ξηρομερο μονο στου ανδρεα το φαστφουταδικο θα ακουση τακη καρναβα, μπραβο κ, ανδρεα που κρατας την παραδοση,και παρατηρησα και το εξης.οσοι κανουν την βολτα τους και περνανε απο τα καταστημα ολοι στηνουν αυτι να ακουσουν λιγο καρναβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.....ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!!! ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο blog για την πολύ ωραία ανάρτηση. Να μάθουν και οι νεότεροι ότι υπήρξε κάποτε σε αυτό εδώ το τόπο ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα και μεγαλούργησε στο δημοτικό τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή η πρωτοβουλία αυτή ,συγχαρητήρια σε όσους το οργάνωσαν .Η ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου και όχι μόνο , πρέπει να δώσουν περισσότερα πράγματα σε ανθρώπους της αξίας του αξέχαστου Τάκη Καρναβά,γιατί πρωτίστως ήταν εκφραστής , από τους κύριους θα έλεγα , της δημοτικής μας παράδοσης γιά την Αιτ/νία ειδικότερα αλλά και γιά ολόκληρη την Ελλάδα γενικότερα. Αυτός και ο Αριστείδης Μόσχος σε ότι αφορά την παράδοση δικαιούνται την προσοχή κάποιων εκεί στο Νόμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΥΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ Κο ΜΗΤΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ,(ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΛΙ,ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς προεδρο δ,δ,κανδηλας. καλο θα ηταν να βαζατε μια πινακιδα προς οικια τακη καρναβα,εδω γεννηθηκε εδω μεγαλωσε και εδω πεθανε ο μεγαλος τακης καρναβας.θα ειχε ενδιαφερον για το χωριο σας στους διερχομενους που περνουν 20 μετρα αποσταση απο την οικια του μεγαλου καλιτεχνη και δεν το γνωριζουν.η' σκεφτητε κατι ποιο καλο σαν πολιτιστικο γεγονος θα μιλανε για πολλα χρονια και μαζι με αυτο το γεγονος θα ακουγεται και το χωριο σας.ακομη και μουσειο μπορει να κανεται την οικια του η' σε ενα δωματιο του δημαρχειου να ονομασθει αιθουσα τακη καρναβα και να βαλεται μεσα οτι υλικο υπαρχει για τον καρναβα της ελλαδας μας.τελος χιλιες δυο ιδεες μπορειτε να σκεφθειτε μην το αμελητε γρηγορειτε δεν εχετε κανει τιποτα ακομη.περιμενω καποιος κανδηλιωτης να γραψη κατι για ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.