Επιστολή του Γιάννη Λύτρα προς το Δήμαρχο Ξηρομέρου για το θέμα της ποιότητας του νερού στο Δήμο Ξηρομέρου.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ 16/4/2012 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΠΡΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
κ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ 
Κύριε Δήμαρχε, 
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στο διαδίκτυο (mytikaspress, xiromeronews) ότι στις 12/4/2012 παραλάβατε έγγραφο από τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειάς μας το οποίο αναφέρει ότι το νερό της ύδρευσης στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας με έλεγχο που πραγματοποίησε η ως άνω υπηρεσία είναι ακατάλληλο για πάσα χρήση (πόσιμο-μαγείρεμα και υγιεινή κουζίνας).
Διαμαρτύρομαι κ. Δήμαρχε εντονότατα γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα τόσον εγώ ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης όσο και οι δημότες μας το πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο. Χωρίς την πρέπουσα ενημέρωση από το Δήμο. Επειδή δεν έχει το δικαίωμα κανείς να παίζει με την υγεία των κατοίκων. 
Σας ζητώ να προχωρήσετε στην άμεση ενημέρωση των δημοτών μας ως έχετε υποχρέωση από το νόμο καθώς και σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται και θα έπρεπε ήδη να είχατε κάνει προκειμένου να αποκατασταθεί η ποιότητα του νερού. 
Με την υγεία των δημοτών μας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανείς. Οι ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν γίνει, κάντε τις έστω τώρα. Διαφορετικά σας δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ 
Επικεφαλής αντιπολίτευσης

27 σχόλια:

  1. Δεν είναι στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων, απο τι είδα κύριε Λύτρα .12 κοινότητες και δυο οικισμούς αναφέρει, ενω ο Δήμος Ξηρομέρου εχει 19
    τοπικές κοινότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Διεύθυνση υγειας της περιφέρειας σύμφωνα με το εγγραφο έστειλε την ειδοποίηση στον Δήμο Ξηρομερου τις 9/4/2012. Ο δήμος έλαβε το έγγραφο την Μ.Πεμπτη 12/4/2012.Αρα η διεύθυνση υγείας είχε τ'αποτελεσματα προτού τις 9/4/2012.Εδω γεννάται το ερώτημα γιατι δεν ειδοποίησαν τον Δήμο Ξηρομέρου για το έκτακτο και το επείγον που αφορουσε την υγεία των πολιτών?? έστω τηλεφωνικά προς τον Δήμαρχο τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων ?? η γιατί δεν τον έστειλαν με fax ώστε ο Δήμος να το έχει τουλάχιστον απο την Μ.Δευτερα 9/4/2012?? . Γιατί προτίμησαν την ταχυδρομική αποστολή ξέροντας οτι θα φτάσει στο Δήμο Ξηρομέρου τρεις μέρες αργότερα( όπως και εγινε)?? Το αποτέλεσμα είναι το έγγραφο να φτάσει στις 12/4 /2012 Μ.Πεμπτη όταν την επόμενη Μ.Παρασκευη είναι αργία οπως και τις επόμενες ημέρες μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα και ο δημος Ξηρομερου δεν μπορούσε ουσιαστικά ν'αντιδράσει. Μήπως κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια???
    Μήπως κάποιους τους βόλευε να γίνει έτσι ????
    περίεργα πράγματα,
    θα τα δούμε ομως τις επόμενες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΑΠΡ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ; ΠΡΙΝ ΤΙΣ 12 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΔΑΜΩΜΕΝΟΙ;

      Διαγραφή
  3. Κάτι που δεν έχει παρατηρήσει κανένας. Κοιτάξτε στο έγγραφο πάνω όπου φαίνεται ότι έχει σταλεί με fax στις 10/4. Άρα πιθανόν από 10/4 είναι στο Δήμο απλώς πρωτοκολλήθηκε 12/4. Μάλλον τα έγγραφα δεν τα διαβάζουν στο Δήμο. Και έγγραφο ότι έχει δηλητήριο στο νερό να τους στείλουν αυτοί θα μας αφήσουν να ψοφολογήσουμε και κατόπιν θα μας ενημερώσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΦΑΧ 10/4 ΩΡΑ 9:52.

      Διαγραφή
  4. 10/4 το παραλάβανε, φαίνεται καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ; .ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    2. 9/4 πήρε η Δ/νση Υγείας, 10/4 έστειλε ατο Δήμο με fax, 12/4 πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο. Εσύ τι βλέπεις;;

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ. 9/4 ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΦΑΞ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ;) ΣΤΙΣ 5/4. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ 1 και 2. κατω από το θεμα. Στο 1.λοιπόν σε παρενθεση γραφει(ΦΑΞ 5-4-2012) ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΙΧΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

      Διαγραφή
    4. Το πεδίο Σχετ. αναφέρετε σε προγενέστερο έγγραφο που έχει σταλεί εκεί που αναφέρει το πεδίο ΠΡΟΣ. Μάλλον αγνοείς πως διαβάζονται τα δημόσια έγγραφα.

      Διαγραφή
    5. Εσυ νομιζεις οτι διαβαζεις εγγραφα, εγω τα γραφω κιολας. Αν δεν ξερεις προφανως απο δημοσια εγγραφα μη τη χαλας την κουβεντα. Στο ΠΡΟΣ γραφουμε τον αποδεκτη που στελνουμε εκεινη τη στιγμη για να ενεργησει. Αν θελαμε να το κοινοποιήσουμε και σε άλλους αποδεκτες τοτε θα γραφαμε ΚΟΙΝ: πχ Γραφειο Περιφερειάρχη πχ Αστυνομικη διευθυνση ακαρνανιας κλπ. Εδω φαινεται οτι δεν το κοινοποιουν πουθενα (ασχετο αυτο απλως το γραφω για να μαθεις ολοκληρωμενα απο συνταξη εγγραφων). Παμε παρακάτω. Η διευθυνση υγειας λοιπόν στελνει ΠΡΟΣ το δημο ΣΤΙς 9/4 ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΣΧΕΤΙΚΑ. τελεια και παυλα. Αν το πρωτο σχετικο εγγραφο (αρ 1) ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΦΑΞ στη διευθυνση ΤΗΝ 5/4 καποιος συνταξας πχ εξωτερικο μικροβιολογικο γραφειο μετρησεων η αρμοδιο γραφειο των πατρων που κανουν μικροβιολογικες μετρησεις, ειχε κοινοποιηθει απο ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ και στο δημο ξηρομερου εκτος της διευθυνσης,τοτε θα ελεγε η διευθυνση στο εγγραφο της προς τον δημο.....συμφωνα και με το 1 σχετικο που ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ (Η ΛΕΩ... ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ) την 5/4 με φαξ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ κλπ κλπ.

      Τετοιο πραγμα δεν υφισταται. Αν διαβασεις στην αρχη του εγγραφου ισως το καταλάβεις. Γραφει λοιπον η διευθυνση. .... ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ των ανωτερων σχετικων (αποτελέσματα μικροβιολογικών εξετάσεων) σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ οτι ανερευθησαν κλπ κλπ. Το καταλαβες τωρα; Όταν γραφουν με τη ληψη ΕΝΝΟΟΥΝ ότι το λαβανε αυτοί. Αυτοι ελαβαν πρωτα το σχετικο 1 απο καπου(δεν μας λεει) και στη συνεχεια ενημερωνουν αντιστοιχα τον δημο αναφεροντας το σχετικο με το οποιο ενημερωθηκαν.
      Ειναι απλο αν δεν το καταλαβες τι να κανω; Σκεφτηκα μηπως μπερδευεις τα συνημμένα που βαζουμε καποιες φορές που ακολουθουν ενα εγγραφο ειτε οπως ειναι πρωτοτυπα ειτε σε Φ/Α, που ειναι αλλο πραγμα απο τα σχετικα. Τα συνημμενα τα γραφουμε σε αλλο πεδιο κατω απο το ΠΡΟΣ και λεμε 2 συνημμένα έγγραφα. Αν εγγραφε ετσι σημαινει οτι θα του τα εστελνε του δημου τα σχετικα αλλα τετοια ενεργεια δεν εγινε. Εν κατακλειδι. Προγενεστερο εγγραφο προς τον δημο, θα μπορουσε να αναγραφεί στα σχετικα, αλλα θα το ελεγε στο εγγραφο οπως σου εξηγησα παραπανω. Αλλη μια φορα επαναλαμβανω. Η διευθυνση λεει ξεκαθαρα οτι ελαβε με ΦΑΞ καποιο σχετικο απο καπου και με ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο δημος ετσι που ειναι γραμμενο το εγγραφο φαινεται οτι δεν πηρε φαξ απο κανεναν τη 5/4. Αν πηρε, τοτε εγραψαν με λαθος συνταξη το εγγραφο οι της διευθυνσης αλλα δεν το βλεπω ετσι που το διαβαζω. Αν τα εστειλαν στο δημο τα σχετικα μαζι με το εγγραφο θα επρεπε να λενε... Σας κοινοποιουμε η σας διαβιβαζουμε η σας αποστελουμε η σας υποβαλλουμε.. τα παραπανω 1 και 2 σχετικα εγγραφα της υπηρεσίας μας με τα οποία βεβαιωνονται μικροβιολογικες μετρησεις ....κλπ κλπ κλπ. Τετοιο πραγμα δεν λενε. Αρα; Το μαθημα ηταν δωρεαν.

      Διαγραφή
    6. Άρα εσείς στο Δήμο είδατε τους άλλους που καθυστέρησαν 6 μέρες (τα δέχομαι όλα όσα λες για χάρη ευκολίας, θα σου στείλω βέβαια σε λίγο αποδείξεις ότι λες λάθος και θα σε συμβουλέψω να κοιτάτε τα φαχ σας) και είπατε από τις 10/4 που το πήρατε (ελπίζω αυτό να το δέχεσαι) ας καθυστερήσουμε και εμείς να κάνουμε κάτι. Σήμερα έχει 16/4. Αυτά δεν τα λένε ούτε σε ιθαγενείς!!!

      Διαγραφή
  5. Καταρχήν συμφωνούμε σε δύο πράγματα ότι από τη Δ/νση υγείας έφυγε 9/4 (φαίνεται πάνω δεξιά) και στο Δήμο πήγε 10/4 με fax (φαίναται πάνω-πάνω.). Ως εδώ μαζί σου. Εσύ τώρα μιλάς για τα δελτία με τις μετρήσεις 13/3 και 20/3 όπου πράγματι φαίνονται να πήγαν με fax 5/4. Που;;; Στο έγγραφο στο πεδίο ΠΡΟΣ λέει Δήμο Ξηρομέρου, άρα τα δελτία με τις επιβαρυντικές μετρήσεις πήγαν ακόμη νωρίτερα και από το επίμαχο έγγραφο;;; Συμφωνείς;;; Άρα η θέση του Δήμου γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις??? η μαλλον δεν εχεις διαβάσει ποτε δημόσιο έγγραφο. Τα δελτια πηχαν με fax απο το χημείο που έγινε η αναλυση προς την διεύθυνση υγείας. Το πεδιο ΠΡΟΣ αφορα το εγγραφο που στελνει στις 9/4 η διεύθυνση υγείας προς το Δημο ξηρομερου και γι αυτο λεει κιολας Δημος Ξηρομερου. Το ερωτημα παραμένει αφου η διεθυνση υγειας ειχε τα δελτία απο τις 5/4 ΑΠΟ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ,γιατι δεν ειδοποίησε τον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο του εξηγω και δεν καταλαβαινει ο φιλος 0733. του ξαναγραψα υπο τυπο μαθηματος.

      Διαγραφή
    2. Άρα εσείς στο Δήμο είδατε τους άλλους που καθυστέρησαν 6 μέρες (τα δέχομαι όλα όσα λες για χάρη ευκολίας, θα σου στείλω βέβαια σε λίγο αποδείξεις ότι λες λάθος και θα σε συμβουλέψω να κοιτάτε τα φαχ σας) και είπατε από τις 10/4 που το πήρατε (ελπίζω αυτό να το δέχεσαι) ας καθυστερήσουμε και εμείς να κάνουμε κάτι. Σήμερα έχει 16/4. Αυτά δεν τα λένε ούτε σε ιθαγενείς!!!

      Διαγραφή
    3. ωραια λυθηκε το ενα θεμα. αλλα εγω που να κοιταω τα φαχ μας.δεν εχω. ασε που τρομαξα πολυ και κλείστηκα σπιτι μ παρασκευη μ σαββατο πασχα και δευτερα και γκρανιαξα από το νερο. και οσο σκεφτομουνα ποσο καιρο ημουνα ετσι και..δεν πεθανα εκανα ταμα στην ανασταση απ αυριο που δουλευουν οι υπηρεσιες μηπως κανουν χλωριωση.επρεπε να κανουν οπως -οπως;μετα την ανασταση; μπρος γκρεμος και πισω κοπρανα. ας χαλαρωσουμε λιγο. και κατι αλλο οι ιθαγενεις δεν ειναι ανθρωποι;

      Διαγραφή
    4. Αυτές τις βλακείες να λέτε εσείς του Δήμου και οι γύρω γύρω παρατρεχάμενοι για τόσο σοβαρό θέμα και όταν πέσουν οι πρώτες μαλαστούπες στο παζάρι θα γελάσουμε!!!

      Διαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕ ΦΑΧ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 5/4/2012 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ. ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΙΣ 9/4/2012. ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΦΑΧ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ 10/4/2012. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 12/4/2012. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:1. ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΙΣ 5/4 ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ?? 2. ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 9/4 ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 10/4??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ Η ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ 8.45)ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ή ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανακοινωση απο το Δήμο υπάρχει? σε τοσο σοβαρο θεμα και μουγκα στην στρουγκα? αλαζονία της εξουσιας, το χειροτερο μικροβιο και ειδικα αμα το κολας σε ενα χρονο μεσα ακομα χειροτερα. σιγα μην καθισουμε να ενημερωσουμε τους δημοτες μας. αυτους μονο στις εκλογες τους θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
    Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΥΓΙΕΙΝΗΣ
    Ι.Π Μεσολογγίου 16/5/2008
    Αρ.Πρωτ3893
    ΘΕΜΑ: Αποτέλεσμα δειγματοληψίας πόσιμου νερού
    Η υπηρεσία μας την 5/5/08 πραγματοποίησε δειγματοληπτικό έλεγχο του πόσιμου νερού των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου σας .
    Σας γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων έδειξαν ότι τα δείγματα δεν πληρούν την ΚΥΑ Υ2/2600/01.
    Στα Δ.Δ Μαχαιρά και Παλαιομάνινας πρέπει ΑΜΕΣΑ να χλωριώσετε το νερό προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα της ύπαρξης ολικών κολοβακτηριοειδών .
    Στα Δ.Δ Αστακού, Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο παρακαλούμε να προβείτε στην διακοπή της πόσης του νερού και να προμηθεύσετε τους δημότες σας με πόσιμο υγιεινό νερό.
    Σας υπενθυμίζουμε το αριθ.2952/8-4-08 έγγραφό μας και σας παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων που αφορούν την ποιότητα και προστασία του πόσιμου νερού.
    Σας γνωρίζουμε ότι δεν ανιχνεύθηκε καθόλου χλώριο όπως προβλέπεται από την νομοθεσία που πρέπει να υπάρχει στα ακρότατα σημεία του δικτύου 0.2ppm χλώριο.
    Εφαρμόστε συστηματική χλωρίωση του νερού, κάνετε έλεγχο όλων των δικτύων για πιθανές διαρροές η βλάβες των υδατοδεξαμενών κτλ έως αποκατάστασης του προβλήματος διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία.

    Ακούστε τις δηλώσεις στον aerafm99.50 του κ. Φατούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.