Η Δήμος Ξηρομέρου λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει την καταλληλότητα του νερού.


Μετά από το πολύ μεγάλο θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τη καταλληλότητα του νερού στο Δήμο Ξηρομέρου, η Δημοτική Αρχή παίρνει πλέον τα κατάλληλα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει τη σωστή ποιότητα στο νερό των δημοτικών διαμερισμάτων.
Έτσι με γρήγορους ρυθμούς προχωρά ο καθαρισμός των δεξαμενών στα τοπικά διαμερίσματα και επίσης τοποθετούνται ήδη αυτόματοι χλωριωτές σαν αυτόν που φαίνεται στις φωτογραφίες, που είναι από τη γεώτρηση στη θέση «Γλώσσες» στη τοπική κοινότητα Βάρνακα. Ευχαριστούμε το φίλο του blog, Πρόεδρο της Τ.Κ. Βάρνακα Βασίλη Πολύζο που μας τις έστειλε με e-mail. Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα και να σας ενημερώνουμε σχετικά.

15 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη τωρα δεν εχουν ευθυνεσ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη πριν δεν ειχαν ευθυνεσ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eτσι ειναι στην Ελλαδα ,πρεπει να φτασει ο κομπος στο χτενι για να παρουν μετρα , βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπο και περα δεν θα συγχωρουνται λαθη κυριοι του Δημου Ξηρομερου. Θα αντιδρασουμε εμεις οι πολιτες. Οποιος απο εσας δεν μπορει ας πηδηξει απο το καραβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΜΠΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕς ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΑΣ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ap to na xlevazoume tous armodious,mporoume kallista na poume ki ena eyxaristw.ksafnika oloi oi polites eginan gnwstes tou provlimatos tou nerou ki exoun apopsi!!de ginetai tosa xronia na min iksere kaneis tipota-ki an iksere den elege-gi ayto ftasame edw pou ftasame.as mi to paizoume gnwstes,ap ti stigmi pou to eggrafo gia to akatallilo tou nerou ir8e sto fws mesw tou diadiktyou ki oxi opws eprepe!as mi ksexname oti 5 xronia vouva piname nero me laspi,olous tyxaiws twra mas peirakse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να χρησιμοποιούμε το επιχείρημα ''ξέρετε τι παρέλαβε ο Σαμαράς'' και ''καλά τώρα το θυμηθήκατε και φωνάζετε, τα προηγούμενα χρόνια τι γινόταν;'' είναι πραγματικά για γέλια και μας εξοργίζει ακόμα πιο πολύ. Η διοίκηση Σαμαρά είναι 16 μήνες στα πράγματα. Το να κάνει χλωρίωση και καθαρισμό δεξαμενών ουδεμία σχέση δεν έχει με το τι παρέλαβε, απόδειξη τώρα το κάνει. Έχει καμία σχέση λοιπόν με το τι παρέλαβε και το τι κάναν οι προηγούμενοι; Τους προηγούμενους τους είδαμε και ξέρουμε τις ευθύνες τους, εμείς όμως από αυτούς που ψηφίσαμε περιμένουμε να κάνουν αυτά που πρέπει και όχι απ' ευθείας αναθέσεις για καθαρισμό δεξαμενών και δειγματοληψίες νερού σε ιδιωτικές εταιρίες και τελικά να αποδεικνύεται ότι αυτά είναι με ομολογία του κ. Λιβάνη «εικονικά». Σοβαρευτείτε και κάντε τη δουλειά σας και τους προηγούμενους αφήστε τους, στην συνείδηση μας τους έχουμε καταδικάσει, αλλά περιμένουμε από εσάς και όχι τα ίδια (απ' ευθείας αναθέσεις). Δουλέψτε σοβαρά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, Η ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ, Η ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
  10. Συμφωνω απολυτως με το Σχολιο της Νικολινας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ας γινει το παθημα ,μαθημα και να μην ξανασυμβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΛΙΒΑΝΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΕΙΧΕ 1,5 ΜΕΤΡΟ ΛΑΣΠΗ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΗΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙς?? OYTE YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΥΔΡΑΔΛΙΚΟΣ .ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς? ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΕΝΕΙς ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ .ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποιος να σου δωσει απαντηση?????? πηγα πριν 20 μερες στο δημαρχειο μας στον Αστακο για ενα δικο μου θεμα και ακομα περιμενω,ο ενας δεν ξερωο αλλος επινε καφε.... και ακομα περιμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όταν οι προηγούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι σου λένε ότι γινόταν καθαρισμός κατά τακτά χρονικά διαστήματα,κι εσύ μένεις στο λόγο τους γιατί είναι συγχωριανοί σου και βασίζεσαι στη γνώμη τους κι ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχεις ένα έγγραφο στα χέρια σου για την ποιότητα του νερού κι ούτε τα κατάλληλα μέσα ως πρόεδρος για να διενεργήσεις έλεγχο λόγω γραφειοκρατίας και μετάθεσης ευθυνών ελέω καλλικράτη από τη μια υπηρεσία στην άλλη,τότε ναι φταίω που δεν ήμουν πιο σχολαστική σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα κι ευχαριστώ τη διεύθυνση δημόσιας υγείας για τον επανέλεγχο της καταλληλότητας του νερού.ο καθαρισμός της δεξαμενής δεν είναι τόσο εύκολος φίλε 07:00 και σε παρακαλώ τα καλοκαίρια και τις γιορτές που έρχεσαι να με συναντήσεις να μου προσάψεις κατηγορίες επώνυμα.είμαι καθ'όλα δεκτική. Δήμητρα Καραπιπέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.