Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας.


Αθήνα, 26 Απριλίου 2012 
ΠΡΟΣ 
Τον Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας 
κ. Νίκο Σολδάτο 
Βόνιτσα 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 
Τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Τοπικής 
Κοινότητας Κωνωπίνας
Κωνωπίνα

Κύριε Δήμαρχε.
Μέσα στα πλαίσια αναζήτησης, υπεύθυνης και ουσιαστικής ενημέρωσης των χωριανών και συνδημοτών μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, εάν προκύπτει από την αλληλογραφία που τηρείται στα αρχεία των Υπηρεσιών σας (έγγραφα, Πρακτικά Συμβουλίων, Μελέτες κ.λ.π), γιατί δεν συμπεριλήφθει η Κωνωπίνα (το μοναδικό χωριό του πρώην Δήμου Μεδεώνος) στον αρχικό σχεδιασμό – κατασκευής αρδευτικών δικτύων του Φράγματος Αχυρών και με ποιο αιτιολογικό εξαιρέθηκε από την β’ φάση του έργου.
Ωσαύτως κύριε Δήμαρχε, εκτιμήσατε, εάν είναι εφικτή, κατά την παρούσα φάση, προέκταση του αρδευτικού αγωγού στην υπάρχουσα υδατοδεξαμενή μας, όπου θα κάλυπτε τουλάχιστον μέρος του βορειοανατολικού τμήματος του χωριού μας, αίροντας μία κατάφωρη αδικία σε βάρος των χωριανών μας, που θέλει τον αγωγό με το νερό να περνάει δίπλα μας, και εμείς να μην μπορούμε να βραχούμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με εκτίμηση


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.