Ενημέρωση Δήμου Ξηρομέρου για την εξέλιξη δύο οδικών έργων στα όρια του Δήμου.


Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (Δνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αιτ/νίας) σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Φυτειών, την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ., με θέμα: Ενημέρωση Δημοτών και Φορέων για την εξέλιξη του έργου «Βελτίωση οδού Κουβαρά-Φυτείες-Αστακός και Φυτείες-Κατούνα-Μύτικας (Α' φάση)».

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΜΕΧΡΙ 3 ΧΛΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΥΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;;;;!!!!!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.