Ιδιωτική εταιρία έβγαλε καθαρό το νερό στο Δήμο Ξηρομέρου.


Σε ιδιωτική εταιρεία απευθύνθηκε ο Δήμος Ξηρομέρου ώστε να ελεγχθεί η ποιότητα του νερού μετά το σοβαρό πρόβλημα που ανέκυψε λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Οι ιδιώτες έβγαλαν το νερό κατάλληλο, εκτός από το Αρχοντοχώρι.
Να θυμίσουμε πως οι μετρήσεις που είχαν βγάλει ακατάλληλο το νερό, είχαν γίνει από την αρμόδια Διεύθυνσης της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σφοδρές αντιδράσεις. 
Τελικά ο Δήμος υποσχέθηκε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, και τελικά, κάλεσε ιδιωτική εταιρεία, που έβγαλε το πόσιμο νερό στο Ξηρόμερο καθαρό, εκτός από το Αρχοντοχώρι. 
Από την Διεύθυνση Υγείας του Νομού, δεν υπήρχε κάποιο σχόλιο για τα αποτελέσματα αυτά, αλλά τονίστηκε πως βρίσκεται στη διάθεση του δήμου, ώστε να κάνει μετρήσεις, προγραμματισμένες, εκτός από τις έκτακτες που επίσης θα γίνουν, όταν και όποτε αυτό αποφασιστεί. 
«Εμείς έχουμε ζητήσει να μπουν αυτόματοι χλωριωτές, να υπάρχει υπάλληλος που θα επιβλέπει καθημερινά αυτές τις εργασίες, ζητήσαμε εξυγίανση και τήρηση βιβλίων. Εφ’οσον γίνονται αυτά, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όποτε ο Δήμος ζητήσει την συνδρομή μας, είμαστε στη διάθεση του» αναφέρεται από την Διεύθυνση Υγείας της Αιτωλ/νίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του blog xiromeronews, γίνονται συνεχείς έλεγχοι στη γεώτρηση Αρχοντοχωρίου με νέες δειγματοληψίες επειδή τα νερά που τραβά η γεώτρηση είναι επιφανειακά και πιστεύουν ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.