Αποφάσεις τοπικής κοινότητας Μύτικα.


Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητήται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.
Η απόφαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μύτικα που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αφορά γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου για την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου του Μύτικα, ένα θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιπαραθέσεις κατά καιρούς.
Δείτε το έγγραφο της απόφασης, καλή ανάγνωση.

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους ο «πεζόδρομος» Μύτικα θα γίνει πεζόδρομος. Είχαμε τη μοναδική πατέντα να έχουμε πεζόδρομο στο χωριό μας αλλά να μην τον αφήνουμε να λειτουργήσει ως τέτοιος. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Θα είναι καλό για όλους αυτή η απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί θα είναι καταστροφικό για τους επαγγελματίες κα Σαμαντά?!
    Επειδή θα χρειαστεί ο κόσμσος να αφήνει το αυτοκίνητό τους πέντε μέτρα παραπέρα? Δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις που θα πρέπεινα διανύσει κάποιος με τα πόδια προκειμένου να φτάσει στα καταστήματα.
    Ίσα - ίσα που περπατώντας βλέπεις και ψωνίζεις.
    Με το αυτοκίνητο περνάς-δεν περνάς, δημιουργείς φασαρία, δυσφορία στον κόσμο που περπατά ή κάθεται στα μαγαζιά και είναι και επικίνδυνο για τους πεζούς.
    Για σκεφτήτε το λίγο καλύτερα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apofaseis d.k.mitika simfono apolita me thn protasi tis k, samanta marias gia tin pezodromisi tou kentrou mitika apo 1-7eos30-8-2012,kai na klinei opa 19.00 opos palia epi proedrias tis k, samanta.kai enas logos parapano gia fetos den provlepete kai polis tourismos,kai autoi oi ligoi pou tartoun na mhn ton vlepoun oli mera klisto ton dromo giati tou xronou den ta ksanertoun.telei kalo xirismo to tema,oxi apofaseis tou potariou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελα να ήξερα αυτοί που υποστηρίζουν να μην λειτουργεί σαν πεζόδρομος όλη την ώρα ο πεζόδρομος (πολύ κουφό ακούγεται αυτό!!!), έχουν πάει στη ζωή τους παραπέρα από το Βορό;;;; Σε άλλα μέρη έχουν πάει να δουν τι σημαίνει ύπαρξη πεζοδρόμου και λειτουργία του και τι λένε γι αυτό οι άνθρωποι αλλά και οι επαγγελματίες που τον χρησιμοποιούν. Άμα είχαν πάει δεν θα υπήρχε τόσα χρόνια αυτό το γελοίο θέμα αν θα αφήσουμε το πεζόδρομο να γίνει πεζόδρομος. Κάποιοι ζουν στο μικρόκοσμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός ο κ. 9:17μ.μ. Ο πεζόδρομος πρέπει να είναι κλειστός υποχρεωτικά από 7μ.μ έως 12.00 νυχτερινή και γιατί όχι και μέχρι την 01.00 τη νύχτα , καθώς και τις πρωϊνές ώρες απο 08.30π.μ ως 15.00 μεσημέρι.Οι αποστάσεις από τα "υποτυπώδη" πάρκιν με την αγορά του Μύτικα είναι δεν είναι 50 μέτρα. ΄Ελεος πιά !!! κάποτε ο Μύτικας ΜΑΣ θα πρέπει να καλύψει το χαμένο - απ΄ την ανεπάρκεια των διοικούντων - έδαφος και να πάρει την δέουσα ανάπτυξη που του αξίζει.Και κάτι άλλο. Οι τιμές των επιτηδευματιών πρέπει να μπουν στα επίπεδα του Αστακού και ακόμα πιο κάτω.Ο Αστακός σε όλα τα είδη είναι πολύ μα πολύ φτηνότερος απο το Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε δε μας παρατατε καθε τετοια εποχη με τη πεζοδρομηση του πεζοδρομου!
    Αφορα τοσο τους υπευθυνους του δημου οσο και τους επαγγελματιες.
    Το θεμα πασρουσιαστηκε ,σε αυτο εδω το μπλογκ, αναλυθηκε διεξοδικα, γνωμες ακουστηκαν και αυτοι το βιολι βιολακι τους.Αντε παλι να λεμε οτι κατι κανουμε.
    Παλι τα ιδια και τιποτα δε θα γινει.
    Στο μεταξυ ας κοιταξουν οι επαγγελματιες τις τιμες τους που πληρωνουμε το καφε σε τιμες κωλονακιου και τα ψαρια σε τιμες μυκονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι-ες το θέμα ξεκίνησε από τον πεζόδρομο και το κλείσιμό του ή όχι και καταλήξατε να συγκρίνετε τιμές Αστακού και Μύτικα.
    Ξεφύγατε ... νομίζω.
    Και κατι ακόμα. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα,σχετικά με τους επαγγελματίες και τις τιμές τους,υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες στο Μύτικα με καλές τιμές στα είδη που προσφέρουν, και υπάρχουν και άλλοι επαγγελματίες με τιμές ανεβασμένες ¨Κολωνακίου¨ όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε από τον φίλο παραπάνω. Τι να κάνουμε αυτά συμβαίνουν παντού. Στο χέρι μας πάντως είναι να επιλέξουμε τον καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.