Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτ/νίας για τη 5μηνη κοινωφελή εργασία στους Δήμους.


Όταν η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας πριν τις εκλογές της 6-5-2012 είχε εκδώσει ανακοίνωση και μιλούσε για λίστες και μαγειρέματα προεκλογικά σχετικά με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, δέχτηκε την πρωτοφανή καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ότι όλα αυτά ήταν ψευδή και δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
Η ροή των πραγμάτων και των εξελίξεων από τότε μέχρι σήμερα, απέδειξε ότι «καπνός χωρίς φωτιά» δεν βγαίνει. Είχαμε λοιπόν τον διαγκωνισμό του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και του Δημάρχου Μεσολογγίου, ποιος εκ των δύο θα διακινήσει τις λίστες επιλογής όσων έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα, προκειμένου να ενημερώσουν σχετικά τους πολιτικούς τους φίλους. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας είχαμε την παραίτηση 4 εκ των 9 μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, με αποτέλεσμα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης ουσιαστικά να είναι ακέφαλος και το πρόγραμμα να βρίσκεται σε κίνδυνο. 
Η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και με βάση τις τεράστιες ανάγκες απασχόλησης, λόγω της διογκούμενης ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως: 
1) Επιταχύνουν τις διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος. 
2) Σταματήσουν τις κατηγορίες που εκτοξεύουν δεξιά και αριστερά, διότι και υπόνοιες δημιουργούν και υπονομεύουν το πρόγραμμα εκ των έσω. 
3) Ολοκληρώσουν την συγκρότηση νέου Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο, διότι το πρόγραμμα θα είναι στον αέρα και δεν μπορούν με τον τρόπο αυτό να εμπαίζονται οι άνεργοι και νέοι που προσδοκούν να ανοίξουν μια χαραμάδα ελπίδας στο μαύρο τοπίο της ανασφάλειας και της φτώχειας. 

Προχωρήστε λοιπόν, τάχιστα, διότι οι ευθύνες θα σας βαρύνουν ολοκληρωτικά.

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.