Γέμισε πολυτελέστατες θαλαμηγούς στο Ασπρογιάλι στο Κάλαμο Λευκάδας.


Πραγματικά σήμερα στο Ασπρογιάλι στο Κάλαμο Λευκάδας το μάτι σου δεν ήξερε τι να πρωτοθαυμάσει από τα εκπληκτικά και πανάκριβα σκάφη πολυτελείας που βρίσκονταν αγκυροβολημένα εκεί.
Το πιο εντυπωσιακό απ' όλα το μεγάλο υπό αγγλική σημαία και με το βασιλικό στέμμα. Μέσα από το κήτος του βγήκαν φουσκωτά, τζετ σκι, πλεούμενα διαφόρων ειδών και το πιο εκπληκτικό έστησαν μία τεράστια θαλάσσια παιδική χαρά.
Βλέποντας τα όλα αυτά θυμήθηκα την αξέχαστη ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου, «καταραμένη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις».
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.