Παραμονή της Παναγίας της Ελεούσας σήμερα.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεκάδες πιστοί θα ανέβουν στο εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας στο Μύτικα, όπου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία. Σε υψόμετρο τριακοσίων μέτρων περίπου, αυτός ο ιδιότυπος ναίσκος-σπηλιά με τις πολύ ωραίες τοιχογραφίες και την υπέροχη θέα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας μπορείτε να δείτε εδώ.
Μεγάλη η χάρη της....

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ , ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 23-8-2012 ΠΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου να κατασκευαστεί επιτέλους ο δρόμος.Εδώ και τριαντα χρόνια το ίδιο μονοπάτι.μια μικρή διαμόρφωση τμήματος του δρόμου και το υπόλοιπο τμήμα μονοπάτι για ποιούς; για τους προσκυνητές; καμία αλλαγή καμία οργάνωση για την διευκόλυνση των προσκυνητών.Ένα εξωκλήσι έχει ο Μύτικας Και αυτο είναι ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΈΝΟ.ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΤΟ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΌ.Μήπως είναι καιρός να ενδιαφερθούν και να δραστηριοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι για την κατασκευή του δρόμου,την διαμόρφωση του χώρου, την κατασκευή της εκκλησιας κλπ Γιατί αυτή η κατασταση στη συχρονη εποχή δεν μπορεί να συνεχιστεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.