Βασίλης Μουρκούσης: Κύριε αναπλ. Υπουργέ Υγείας, δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης των Ιατρείων της Δ.Ε. Αλυζίας.

Περιφερειακό Ιατρείο Κανδήλας - Κλειστό επ' αόριστο... - Φωτογραφία Βασίλης Πολύζος
Γράφει ο Βασίλης Μουρκούσης.
Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου.

Τον Ιούλιο του 2009 ο Υφ. Υγείας κ. Μ. Σαλμάς με ενέργειες του, ίδρυσε και εγκαινίασε το περιφερειακό Ιατρείο Κανδήλας. Σήμερα Αύγουστος του 2012 το περιφερειακό Ιατρείο Κανδήλας παραμένει ερμητικά κλειστό λόγω ελλείψεως της αναγκαίας υποδομής για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες ασθενείς και άτομα τρίτης ηλικίας. Το ίδιο συμβαίνει και στο περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου και στο αγροτικό Ιατρείο Βάρνακα. Καλείται ο αναπλ. Υπουργός Υγείας κ. Σαλμάς να δώσει λύση σ’ αυτό το σημαντικό πρόβλημα.

Μουρκούσης Βασίλης

Πρόεδρος Δ.Σ Δήμου Ξηρομέρου.

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.