Κανονικά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση από τη Δευτέρα στο Κ.Υ. Μύτικα.


Η απεργία των Φαρμακοποιών έληξε και έχουμε την ακόλουθη ενημέρωση από το Κ.Υ. Μύτικα. Από Δευτέρα 17/9 στο Κ.Υ Μύτικα θα εκτελούνται κανονικά οι συνταγές ηλεκτρονικά. Θα τηρείται αυστηρή προτεραιότητα τριάντα εισιτηρίων διότι μόνο ένας γιατρός είναι διαθέσιμος. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται κάθε μέρα στις 8 π.μ.

3 σχόλια:

 1. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ? Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ????? ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για να έχουμε πλήρη εικόνα, καλό θα ήταν να ξέραμε με πόσα βιβλιάρια προσέρχεται στο Κ.Υ ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, με το δικό τους Ή φέρνουν και των γειτόνων; γιατί αν ισχύει το δέυτερο καλά κάνουν και κόβουν 30 εισιτήρια.

  ΠΕΡΚΕΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν υπήρχαν περισσότεροι γιατροί του ενός εξυπηρετούνταν περισσότεροι των 30;Μέχρι πότε θα ταλαιπωρούνται οι συγχωριανοί μας;Ελπίζουμε ο νέος Διοικητής να δει το θέμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.