Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη υλοτομία από το Δασαρχείο Αμφιλοχίας.


Συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι, από κλιμάκιο του Δασαρχείου Αμφιλοχίας, δύο ημεδαποί από την Κανδήλα για παράνομη υλοτομία  Οι φερόμενοι ως δράστες της παράνομης υλοτομίας βρέθηκαν να έχουν στη κατοχή τους και να μεταφέρουν αρκετή ποσότητα δασικής ξυλείας, χωρίς να έχουν την σχετική άδεια που απαιτείται.
Διαστάσεις επιδημίας έχει πάρει στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας η παράνομη υλοτομία. Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση της ζήτησης των ξύλων και το οικονομικό όφελος είναι πλέον πολύ μεγάλο.
Στη περιοχή πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παράπονα για συγκεκριμένους ντόπιους, που ασκούν αυτή τη δραστηριότητα. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες, ότι συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να λογαριάζουν κανένα, πετσόκοψαν πολλές ξένες ελιές και πήραν τα ξύλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.