Σκουπίδια και νερό η μεγάλη πληγή του Αστακού σύμφωνα με ανώνυμο αναγνώστη που κατακεραυνώνει τη Δημοτική Αρχή.


Τέλος πάντων τι ανευθυνότητα είναι και αυτή! Καλά έπρεπε να γεμίσει ο σκουπιδότοπος με σκουπίδια μέχρι έξω και από την πόρτα του, για να βάλει σήμερα Σάββατο 6/10/2012 η κυρία Ντίνα ως αρμόδια Αντιδήμαρχος μια Μπουλντόζα να τα ψευτοσπρώξουν, ενοχλώντας τα γουρούνια που έβοσκαν ανενόχλητα;
Αδιάψευστος μάρτυρας λίγες φωτογραφίες. Υπάρχει και βίντεο το οποίο δεν δημοσιεύω τουλάχιστον τώρα για να μη δυσφημιστεί κι άλλο ο τόπος μας, στα οποία ακόμη και στις φωτογραφίες φαίνεται σαφώς να βόσκουν ανενόχλητα κοπάδια γουρουνιών, τα οποία δυστυχώς τρώμε και ως βιολογικά.
Την εικόνα αυτή θαύμαζαν όλο το καλοκαίρι χιλιάδες ντόπιοι και τουρίστες. Σκέτη διαφήμιση για τον τόπο μας. Αλλά ας όψονται αυτοί οι άκαρδοι του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν ψήφισαν την αγορά της Τζιπάρας, με το οποίο θα μπορούσε η κυρία Ντίνα να έχει επιτόπια επίβλεψη με την κάθοδό της στον σκουπιδότοπο, που θα είχε και την ευκαιρία να απολαύσει βόσκοντα τα γουρούνια της περιοχής.
Έπρεπε αλήθεια να περάσει η φλόγα από τον Αστακό, να έρθουν τηλεοράσεις για να βάλει η κυρία Ντίνα τους εργάτες για να μαζέψουν δεκάδες αυτοκίνητα σκουπίδια και κλαριά, τα οποία ήταν όλο τα καλοκαίρι μέσα στη πόλη του Αστακού και τα οποία για να προλάβουν, τα πέταξαν άρον – άρον δίπλα από το κλειστό; Εκεί δεν χρειάζεται Jeep για να πάτε, μπορείτε να πάτε και με τα πόδια σας. Θα σας κάνει καλό και στους μηρούς σας και όχι μόνον.


Αν όμως υπήρχε η Τζιπάρα θα μπορούσε και ο έτερος (και όχι ανορθόγραφα όπως δήθεν τυχαία έγραψε και ο Πάνος) Αντιδήμαρχος κύριος Φώτης να πάει μέχρι την δεξαμενή του Αστακού και να δει πως επί μήνες δεν λειτουργεί τα φλοτέρ (η αξία τους φαντάζομαι ότι θα είναι μερικές εκατοντάδες ΕΥΡΩ), με αποτέλεσμα να χύνονται χιλιάδες κυβικά νερού κάθε μήνα, με τεράστιο κόστος από την επιπλέον κατανάλωση ρεύματος, το οποίο πληρώνουν οι πολίτες. Επιπλέον συνεχής λειτουργία των αντλιοστασίων σημαίνει και φθορές των μοτέρ αλλά και των αντλιών με τεράστιο κόστος και αποτέλεσμα να μένει ο Αστακός συχνά χωρίς νερό.


Εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον και αφού κόπασε ο σάλος ύστερα από το σκάνδαλο, που οι δεξαμενές ήταν ακαθάριστες και το νερό αχλωρίωτο, το νερό δεν μυρίζει καθόλου χλώριο, γιατί αυτό που φαίνεται πως πήραν τότε τελείωσε. Όμως ακόμη και εάν έριχναν χλώριο, αφού γίνεται συχνά υπερχείλιση, την οποία βλέπουν καθημερινά στα Βαράγκια-Μπαμπουραίϊκα δεκάδες πολίτες, θα ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου. Όμως επειδή όταν ανοίγω την βρύση από το σπίτι μου έβγαινε μια δυνατή μυρωδιά, έστειλα σε έναν Χημικό δείγμα, ο οποίος μου είπε πέραν των δεκάδων μικροβίων που είχε το νερό του Αστακού, δεν είχε ούτε ίχνος από χλώριο. Η Αντιπολίτευση αλήθεια που βόσκει; Τα έχετε κάνει πλακάκια;


Συγχαρητήρια και σε σένα κύριε Φώτη, που θέλεις και εσύ εκτός από την κυρία Ντίνα να γίνεις Δήμαρχος. Μάλλον το Υπουργείο θα πρέπει να συστήσει δύο θέσεις Δημάρχων για τον Δήμο Ξηρομέρου και να πάρετε τότε δύο Τζιπάρες. 

Αστακός Σάββατο 6/10/2012 

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Ολίγον Αντιεξουσιαστής 

Υστερόγραφο: Αλήθεια κυρία Ντίνα ο νόμος της Πολιτείας λέει ότι τα σκουπίδια στις χωματερές δεν πρέπει απλά να σπρώχνονται, αλλά και να θάβονται καθημερινά; Ή μήπως είστε και εσείς Αντιεξουσιάστρια και δεν αναγνωρίζετε τους νόμους της Πολιτείας; Γνωρίζετε ότι εάν ένας Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης πάρει αυτό το υλικό και πάει στον Εισαγγελέα θα καταδικαστείτε για παράβαση καθήκοντος, με ότι αυτό συνεπάγεται; Μην ανησυχείτε όμως αφού ξέρετε, ότι τους έχετε πει τι πρέπει να κάνουν και σας ακούνε προσεκτικά και έτσι με την βοήθεια και του ΘΕΟΥ θα σας καμαρώσουμε και ΔΗΜΑΡΧΟ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.